Sarahmari werkt nog even rustig verder om de webshop rond te krijgen.

instagram@sarahouaamari
Newsletter

Our Story Job OpportunitiesStor y Job Oppo
Locator Contact Us Opportu

   

  About

  Volg me op instagram voor dagelijkse updates

  @sarahouaamari

  Op mijn instagrampagina vind je niet alleen creaties, shopupdates en kunst terug, maar ook een kijk in mijn persoonlijk leven, decorinspiratie en nog veel meer!

  het gezicht achter Sarahmari: Sarah Ouaamari

  Hey, leuk kennis te maken! 

  Zoals je wellicht al hebt gemerkt ben ik iemand die van veel markten thuis is. Graag blijf ik bezig en leer ik nieuwe skills aan die te combineren zijn met mijn andere bezigheden, werk en hobby’s.

   

  Wil je wat meer weten over mij?
  Wel, ik ben 26 jaar oud, woon in Antwerpen en werk deeltijds voor de KdG hogeschool in het marketing team. In november zette ik een enorme en beangstigende stap startte ik officieel in bijberoep met Sarahmari. Ook studeer ik grafische en digitale media aan de AP hogeschool en hoop ik hier dit jaar eindelijk een einde aan te maken! (fingers crossed)

   

  Hoe Sarahmari tot stand kwam.

  Wat al sinds 2011 een hobby voor me was, groeide uit tot een levenswijze bij wijze van spreken en nu zijn we hier. In de middelbare school kregen we voor het vak Engels de opdracht op creatieve wijze bezig te zijn met de taal. Ik koos voor bloggen en youtuben en hier ben ik nooit echt mee opgehouden. Op deze website vinden jullie alles wat te maken heeft met creatievere aspecten, maar ook geregeld ‘normalere’ zaken. Een lekker receptje of tips om beter te slapen? I got you. Ook zullen er hier op termijn heel wat andere dingen worden ondergebracht, maar laten we eerst beginnen bij het begin 😉

   

  Welkom en voel je gerust thuis!

  Waar kan ik je mee verder helpen?

  Grafisch ontwerper

  Voor al je gepersonaliseerde drukwerken kan je bij mij terecht! Van huwelijksuitnodigingen tot een zakelijke huisstijl en branding

  Fotografie

  Een fotograaf nodig zakelijk of privé? Stuur me een berichtje en we zien wat mogelijk is!

  Artsyfartsy stuff

  Wil je graag een schilderij aan je vrouw cadeau doen? Of een muurschildering in je huis? I got you!

  Henna: natural and homemade

  Wil jij je graag laten verwennen door een mooie hennatekening? Ook hiervoor kan je bij mij terecht!

  Volg me op instagram!