Let me answer some frequently asked questions

Hieronder kan je een tabel terugvinden met de gemiddelde vraagprijs. Prijzen hangen af van de omvang van de hennatekening. Een ontwerp waarbij enkel de vingers licht worden gevuld is ongeveer €5,00, wanneer het gaat om een vol gevulde hand met weinig tot geen vrije ruimte, kan dit oplopen tot €18. Geef dus zeker een duidelijk budget en voorkeur mee voor je afspraak.

Voor 1 hand kom je vaak al toe met 1 slotje. Ook voor twee handen zou 1 slotje voldoende moeten zijn, maar toch raad ik aan een aansluiten slotje in te boeken als je twee handen wil die medium tot full zijn. Twee small handen zullen op een kwartier moeten lukken.

Door de huidige coronasituatie en stijgende besmettingen opteer ik voor betaling via payconiq of overschrijving ter plaatse. Lukt dit niet? Breng dan best gepast geld mee.

Afhankelijk van hoe vaak je je handen wast en ontsmet zal het er ongeveer een goede week mooi opblijven. Daarom brengen we het best een dag tot twee op voorhand aan op de huid.

Zwarte henna is geen natuurlijke henna. Bij Sarahmari opteren we enkel voor natuurlijke producten die de huid en gezondheid niet schaden. Natuurlijke henna heeft een bruine tot dieppaars-bruine kleur die langzaam verschijnt en even langzaam weer verdwijnt. Ben je allergisch aan lavendel, tea tree of kajapoet, laat het me dan zeker op voorhand weten.

Om logistieke redenen kan ik deze hennasessies enkel vanuit huis laten plaatsvinden. Het adres ontvang je de dag zelf. Wil je op een ander moment voor een feestje of andere gelegenheid henna laten plaatsen? Contacteer me dan op contact@sarahmari.com of bel naar 0493 63 98 05

 
 

Henna

Henna is een natuurproduct gemaakt van de plant lawsonia inermis. De bladeren van de plant worden gedroogd, gemengd met water, suiker en essentiële oliën. Deze combinatie zorgt voor een chemische reactie in de huid, waardoor er op de plaatsen waar henna aangebracht wordt een mooie kleur achterblijft die gedurende 48u dieper en donkerder wordt. Sarahmari maakt enkel gebruik van natuurlijke producten.