Voor al je fotografische noden
Steel de show op elk familiefeest met de mooiste henna op je handen
Een nieuwe huisstijl of geboortekaartjes nodig? Wij staan voor je klaar!
Iemand nodig voor copywrting of een supercoole website? Let's go!
Heel wat toffe cadeautjes terug te vinden in shop. Zowel klaargemaakte als gepersonaliseerde!

Fotografie and video

Fotograferen is één van mijn grootste passies. Het voor eeuwig vastleggen van een mooi en dierbaar, vaak zelfs intiem, moment zal altijd speciaal blijven aanvoelen.

Sinds 2014 al ben ik bezig met fotograferen en heb ik alles op alles gezet deze skill zo goed als het kan te ontwikkelen. 

Henna

Henna is een natuurproduct gemaakt van de plant lawsonia inermis. De bladeren van de plant worden gedroogd, gemengd met water, suiker en essentiële oliën. Deze combinatie zorgt voor een chemische reactie in de huid, waardoor er op de plaatsen waar henna aangebracht wordt een mooie kleur achterblijft die gedurende 48u dieper en donkerder wordt. Sarahmari maakt enkel gebruik van natuurlijke producten.

Boek nu je hennasessie!

Wil je graag je handen laten versieren? Boek nu je sessie henna in!
Diepe kleur gegarandeerd

Grafisch ontwerp en branding

Grafisch ontwerp

Webdesign en social content

Met een website alleen heb je niet genoeg. Het is belangrijk dat je goede teksten hebt, goed vindbaar bent en de website is aangepast naar je huisstijl. Bij Sarahmari krijg je dus heel wat meer dan alleen een website. Copywriting, SEO, SEA en meer kunnen worden aangevraagd. Wij werken het liefst met het CMS systeem van WordPress.

shop