Zon, zee, strand en een portie plezier!

Twee maanden, exact twee maanden heeft het geduurd voor ik weer achter mijn pc zat en weer eens een stukje schreef over hoe het leven van Sarahmari eruit heeft gezien!

Vandaag breng ik jullie mijn Marokkaanse avonturen, aangezien ik weer eens in Marokko ben geweest! YEEY!

Het vertrek

Het oorspronkelijk plan was te vertrekken op drie juli. Dan zou papa klaar zijn met werken, het bouwverlof ingaan en konden we op ons gemakje vertrekken naar Marokko. Aangezien meneer daar tegenop zag, werkte hij twee weken voordien elke dag dubbel zolang en nam hij zoveel overuren mogelijk, om dan twee dagen vroeger te kunnen stoppen met werken.

Uitiendelijk vertrokken we op 30 juni rond de middag richting het Zuiden en kwamen we aan bij onze bestemming de volgende dag in de avond. Oh, toen was het ook nog Ramadan (waarover ik niet heb kunnen bloggen omdat ik pakweg GEEN tijd had door de examens :'( )   en kwamen we net met de zonsondergang voor onze deur aan. Onze buurvrouw zag ons en verplichtte ons bij haar het vasten te verbreken. Bijna een jaar lang hadden we die lieve vrouw met haar geweldige dochters niet gezien, dus het werd een emotioneel weerzien.

Allemaal goed en wel, tijdens de Ramadan aten we elke avond bij onze vrienden, omdat ze ons maar niet los wilden laten en ik ontwikkelde mijn vriendschap met een meisje daar heel wat verder. We spraken Frans tegen elkaar omdat ik geen Arabisch kan spreken, maar wel begrijp.

De ramadan kwam teneinde en ik had mijn henna mee naar Marokko gebrachten en toen mama tijdens een gesprek opschepte dat ik goed ben in het opmaken van mensen, foto’s kan trekken én henna kan plaatsen (ook al was ik nog in mijn oefenstadium), was er plots erg veel vraag naar henna tekeningen. Ik bracht ze aan op zowat elke vrouw/meisje dat mijn pad kruiste en ik moet zeggen dat ik er echt goed in geworden ben! Yeeey (proud!! )

(korte onderbreking: ik denk dat ik elke dag wel zo’n dertig selfies nam, dus hier een kleine slideshow met heel wat selfies en henna en andere foto’s genomen met mijn gsm! helemaal onderin deze post, zal je een slideshow vinden gemaakt met mijn teergeliefde Canon!)

This slideshow requires JavaScript.

De Eid (suikerfeest) ging voorbij en we begonnen uitstapjes te maken, de zee is pretty standard bij ons. DAar bericht ik niet meer over,maar wegingen ook naar Tafougalt, Fezwan, Nador, Melilla (Spaanse strook naast Nador aan de straat van Gibraltar) Rabat, Agadir, Fes en nog een aantal  steden.

Kort gezegd: deze vakantie was ronduit TOP! Beter kan het zeker niet, ik heb me geweldig goed geamuseerd, super geweldige vriendinnen gemaakt en mezelf helemaal teruggevonden in de schaduw van de bergen. Hieronder zal ik een mini slideshow plaatsen met alle foto’s van Marokko die je ook terugvindt op mijn Facebookpagina: SarahMari Photography of op mijn instagram!

This slideshow requires JavaScript.

Morgen zal er een post online komen over de nieuwe makeup-artikelen die ik aankocht (die ook al voorbij kwamen op mijn instagram!) en reviews zullen daarop volgen 🙂

 

Have a great SUNday (zonder on welliswaar)

Doei doei!

Asalamoe3aleikoem!

SarahMari

3 Comments

 • BeautySultana 14 September 2015 at 09:39

  Zo te zien heb je een heel leuke vakantie gehad! Super mooie foto’s, die zonsondergang = de moeite. Masha’Allah. 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 17 September 2015 at 13:14

   Dankjewel Heb echt een goeie vakantie gehad, al hamdoelilah. Nu maar weer eens beginnen aan het nieuwe jaar met zoveel nieuwe stressjes en uitdagingen :'(

   Reply
 • jake jilennanal 14 July 2017 at 06:36

  BONvBS This website was how do you say it? Relevant!! Finally I ave found something which helped me. Cheers!

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: