Zaterdagbeleving

“Het begon allemaal deze morgen in de melkherberg!” (respect voor al die mensen die dit door hebben). Maar dus mijn dag begint sinds een week of drie om 7 uur ‘s morgens. Waarom? Wel, ik probeer een bepaalde routine te ontwikkelen, zodat ik minder moe word, gezonder kan leven en gewoon awesome kan zijn door de dag heen!

Dus om 7 uur ‘s morgens ging mijn alarm af en was ik meteen wakker, ik stond op, nam een ontbijt met de familie, ruimde wat op tot de middag. Voorbereid op de bus van half één besefte ik ineens dat het zaterdag was. Huh zaterdag? Ja, zaterdag. Op zaterdagen rijden de bussen hier 10 minuten vroeger voorbij dan in de week en dus zat ik meteen vol stress. Heb me als de bliksem aangekleed en gespurt naar de bushalte. Éénmaal daar aangekomen moest ik toch nog een kwartier wachten, stomme bussen waren weer te laat. Anyways, ik kwam aan in ‘t stad (Antwerpen), ging op cadeaujacht voor Silke en hield de tijd extreem hard in het oog.

In de Hema vond ik mooie oorbelletjes en een leuk kaartje, thuis had ik reeds zelf een lippenbalsem en lippenscrub gemaakt voor haar (video volgt) en daar was ze blij mee, hoop ik!

Terug naar mijn hectische dag. Ik liep snel de Tiger in, op zoek naar iets leuks en vond daar een supermooie schetsboek en natuurlijk kocht ik deze. Vervolgens als de bliksem naar de kruidvat. In de kruidvat zag ik plots een geweldige actie staan bij de makeup. GEWELDIG! Catrice makeup stond te koop aan 2 voor €5,00 wat supergoedkoop is! Iedereen die van makeup houdt weet dat catrice rond de 8 euro verkocht wordt voor foundation alleen. Hier maakte ik dus gretig gebruik van om toch een aantal producten mee te nemen. Een concealer, foundation (met de verkeerde kleur merkte ik thuis :'( ) , loose powder en gelliner later (reviews volgen), vertrok ik richting Park Spoor Noord.

Schetsboek

Schetsboekjegekocht bij Tiger in de Stadsfeestzaal op de Meir voor maar €2

Schetsboekje
Éénmaal aangekomen met een vriend, kregen we een rondleiding in het nieuwe AP-gebouw. WAUW wat een contrast met de Paardenmarkt! Superveel stopcontacten, internetverbindingen, studieruimtes, ontspanningsplaatsen, aula’s, grote lokalen, verwarming,… Noem maar op! Voor de meeste mensen zal die iets zijn van huh? Maar wij Wetenschappers en Techniekers kennen the struggle in het oude gebouw. Internet lag constant plat. De enige ruimte waarin we eventjes konden uitpuffen was de refter, waar overigens slechts aan één muur stopcontacten te vinden zijn en waar iedereen ofwel praat, lacht, werkt, huilt or whatever. Dat zal dus nietmeer zijn in het nieuwe gebouw. Er zullen een 1500 leerlingen passen in het ‘kleine’ gebouw en zo’n 5000 leerlingen in het andere gebouw dat nog niet af is. (Dit wist een leerkracht ons te vertellen) Het gebouw is supermodern, ‘industrieel geïnspireerd’ wat eigenlijk betekend dat er buizen aan het plafond te zien zijn en er geen echt plafon is. Ook zijn de meeste muren vrij kaal en zeer industrieel geinspireerd. Eigenlijk best nog cool, maar ziet er best vreemd uit zo de eerste keer.

Na deze rondleiding in het nieuwe gebouw, vertrok ik snel naar de bushalte om naar Silke’s verjaardag te gaan waar het supergezellig was. Heb hier echt van genoten en hoop dat zij een supergezellig verrassingsfeestje had!

Thuis aangekomen, schoenen uitgegooid, gebeden en in mijn kamer op de stoel geploft, nieuwe productjes gefotografeerd en hier ben ik dan met mijn dagbeleving!

Makeup

Van links naar rechts:
– Gelliner Catrice
– Loose powder Catrice
– Velvet finish foundation Catrice
– Concealer Catrice

En en en ene en ach dit zal het zijn?

Ik hoop dat jullie dit soort posts appreciëren eigenlijk, want ik vind het best wel leuk om over mijn dagje te schrijven. Is dat niet de bedoeling van zo’n blog? Schrijven waarover je zou vertellen in een dagboek?

Wat hebben jullie vandaag gedaan? En wat zouden jullie willen lezen? Laat het me weten in een reactie op dit bericht of via facebook

Dikke kus, asalamoe aleikoem!

1 Comment

  • pron best 14 July 2017 at 06:27

    LghtfK I view something truly special in this site.

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: