Wishlist | Blog & Youtube

Meerdere malen heb ik het al wel herhaald. Dinsdag zal mijn blog 1 jaar worden en zal in ook een giveaway doen! Yeeey. Allemaal leuk en wel, maar toch zijn er een aantal dingen die ik nog wil voor mijn blog en voor mijn kanaal!

Laat me dit artikel beginnen met een kleine disclaimer:

Nee, niet alles wat ik nodig heb is een noodzaak. Het zou mijn leven gewoon heel wat gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat dingen gewoon sneller en leuker verlopen. De meeste dingen op deze lijst zijn dan ook gewoon echt extremely longterm, dus daar hoef je je al geen zorgen om te maken. Have fun reading!
 1. Ringlight / Divalight
  Ongetwijfeld een favoriet van iedere youtuber/blogger. Deze lamp zorgt ervoor dat je een mooie gloed over je gezicht krijgt en op die manier op de best mogelijke manier video’s kan filmen of foto’s kan nemen. Ook is het ideaal om ‘s avonds mee te filmen!
  12196371_3
 2. Daglichtset
  Dit hangt zowat samen met het voorgaande puntje, maar is voornamelijk handig voor fotografie. Wanneer ik afstudeer, wil ik me graag zo’n set aanschaffen om dan leuke shoots te doen!
 3. Vlog Camera
  Zoals ik al wel liet vallen, wil ik erg graag beginnen vloggen. Het lijkt me leuk en interessant om mijn dagen vast te leggen en jullie hierin mee te zuigen. Hiervoor is natuurlijk een camera nodig en ik heb het liefst iets dat net zo goed is als een DSLR (spiegelreflex), maar toch wat lichter en draagbaar is!
  416403
 4. Nieuwe lens
  Een lens zoals de 50mm 1.8 STM is erg goedkoop en nog goed ook. Het geeft een mooie, blurry achtergrond en maakt video’s net dat beetje mooier en leuker om naar te kijken.
 5. Nieuw logo
  Al een jaar bestaat Sarahmari en nog steeds heb ik geen inspiratie gehad voor het maken van een logo. Ik heb wel enorm veel ideeën, maar telkens komt het er maar niet van. Jammer in ieder geval, maar daar zal zeker verandering in komen!
 6. Nieuw thema
  Tijdens de lessen van webmediaproductie hebben we gezien hoe je een thema zelf kan bouwen en laten draaien op een wordpressblog. Jammer genoeg was ik er niet door voor dit vak, omwille van het slechte nieuws dat ik die periode kreeg en liet ik mezelf zowat gaan.
  Een herexamen staat dus ingepland voor Augustus en dat zal ervoor zorgen dat ik tijdens mijn verblijf van zes weken in Marokko, zal werken aan het thema dat ik wil en het thema dat ik dan zal indienen ter controle!
 7. Nieuwe gezichten
  Nieuwe volgers en wat meer volgers zouden leuk zijn. Ik ben echt al superblij met alle mensen die me tot de dag van vandaag hebben gesteund en in me geloven. Maar toch smaakt het naar meer. Deel mijn blog en mijn kanaal dus maar met zoveel mogelijk mensen! You guys are awesome!
 8. Gastbloggers en youtubegasten
  Hoe leuk is het niet om leuke samenwerkingen te zien tussen verschillende mensen uit dezelfde niche? Ik vind het in ieder geval superleuk en ik zie het dus ook altijd zitten om video’s te filmen met anderen of een blog te schrijven op iemand anders zijn/haar blog!
 9. Tijd
  I mean… Wie heeft dat niet nodig? Tijd is cruciaal voor eender wat!
 10. Jullie, de lezers.
  Let’s be honest, als ik geen lezers had, zou ik allang gestopt zijn met het bloggen voor het grote publiek. Het feit dat mensen je artikel lezen, liken en delen betekent dat je goed bezig bent en dat soort erkenning zorgt ervoor dat je verder gaat en er echt van blijft houden en gemotiveerd blijft. Natuurlijk had ik gewoon blijven bloggen, maar dan waarschijnlijk op mijn Engelse blog én mijn andere geheime blogpagina’s. Dankjewel!

Anyhow, de zaken die ik nog nodig heb zijn ietswat expensive en ook uiterst onbetaalbaar (jullie en tijd). Ik wil echt supergraag verder doen en hier mijn main hobby van maken. Het is gewoon te leuk en het afgelopen jaar heb ik zoveel medebloggers en blogsters leren kennen en nieuwe dingen geleerd, waar ik nooit van had durven dromen.

Maandag is er een nieuw artikel en volgt er ook heel wat meer informatie over de giveaway!

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

9 Comments

 • fatimama1 24 April 2016 at 20:25

  Ik dacht, misschien ga ik ook eens vloggen. Als ik OOIT durf want dan moet ik me eerst wat zekerder over mezelf voelen maar je hebt daar dus echt goeie dingen voor nodig. Nou dan ga ik maar eerst sparen he. En ik vind je logo mooi hoor.

  Reply
  • Sarahmari.com 24 April 2016 at 20:30

   Echt gewoon doen! Onzeker zijn is nergens voor nodig Fatima! En ik zal gewoon met mijn gsm vloggen denk ik hihi. Ain’t got no 500 euros to spend 😀

   Reply
 • Ellen 25 April 2016 at 10:20

  Ik zou ook graag wat meer tijd hebben om filmpjes te maken! Leuk artikel!

  Reply
  • Sarahmari.com 25 April 2016 at 10:47

   Dankjewel! Heb jij een kanaal? Ik ga zo ook eens je blog bekijken! 🙂

   Reply
 • Mariska 25 April 2016 at 13:38

  Oooh ja heerlijk! Behalve een nieuw logo wil ik het ook echt allemaal! Ik zal in ieder geval veel geduld moeten gaan hebben maar even dromen is altijd leuk 😀

  Reply
  • Sarahmari.com 25 April 2016 at 15:10

   Hahaha ons leven is zo pijnlijk :’)

   en ja een logo wil ik wel ontwerpen, maar ik heb daar nog niet voldoende tijd voor 🙁

   Reply
 • hanneverleysen 25 April 2016 at 18:36

  Sommige puntjes op je lijst zijn zoooo herkenbaar haha. Jammergenoeg groeit het geld niet aan de bomen :’)

  Reply
  • Sarahmari.com 25 April 2016 at 19:06

   Inderdaad zo jammer 🙁 hhha

   Reply
 • jake jilennanal 14 July 2017 at 06:16

  3j2kg8 Very informative article post.Thanks Again. Really Cool.

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: