Wishlist

Wishlist #2

Ik weet dat ik er al eentje heb gepubliceerd, maar de vorige was meer een ‘too good to be true’ lijstje. Dus ik deel wat ik supergraag wil !

Beauty:

Wat is onwijs graag zou willen zijn een aantal oogschaduwpaletjes. Waarom? Daarom. Ik vind het superleuk om met makeup te spelen en anderen een beetje op te maken vooraleer er foto’s van te nemen.

Op mijn wishlist:

6ASMALL_1024x1024

Jaclyn Hill palette van Morphe

5ASMALL_1024x1024

naked-palettes-collage2

Urban Decay Naked palettes, deze zijn legendarisch!

Ook makeup kwasten/penselen mogen natuurlijk niet ontbreken. Ik heb wel een aantal merken van kwasten/oogschaduwtjes die ik supergraag zou willen.

Real Techniques brushes

Deze kwasten komen in setjes van 4 à 5 kwasten. Ze zijn gemaakt door Sam en Nic Chapman en zijn wederom geweldig!

Zoeva luxe set

Dit hebben zou voor mij ideaal zijn! Al de belangrijke kwasten zitten in dit pakketje en het is gewoon een supergaaf merkç!

Fashion & accessoires

Al lange tijd ben ik op zoek naar de perfecte rugzak. Nu zul je wel denken, “Rugzak?” Wel ja, zo een leuke vintage tas is toch altijd mooi meegenomen?

rugg

Wat ik nog supergraag zou willen van accessoires is een statement armband in een mooie kleur en een mooie handtas. Ook zomers natuurlijk!

armband twice as nice

Fotografie

Jullie weten allemaal wel dat mijn ‘innerlijke passie’ en voorkeur uitgaat naar fotografie, maar natuurlijk is dit allemaal niet zo goedkoop. Het liefst van al stap ik de Grobet binnen en koop ik heel de Canon section en de statieven etc op, maar het leven is niet mooi en dus zal dit niet zomaar gebeuren.

Wat ik graag binnen dit en drie jaar wil is zeker en vast een Canon 5D, dit is echt next level en een Tamron 24-70mm lens en een Canon 35mm lens. Momenteel bezitten we de kitlens (18-55) en de 50mm lens.

Wat ik het liefst van al nog zou willen is iets dat je niet zomaar kan kopen. Met geen geld van de wereld kan je dit en dat is de liefde van je ouders en naasten. Graag wil ik iedereen een goed leven toe wensen. Eentje vol geluk, liefde en vriendschap, want eerlijk gezegd zijn al die materiële dingen nergens goed voor. Alleen wil je dan maar meer en meer en meer en meer.

We zullen mijn blog binnenkort wel weer wat interessanter maken, met wat leuke DIY’s om de boel op te fleuren en wat leuke samenwerkingen en nog wat nieuwe foto’s en weet ik nog wat!

Dagdag!

Asalamoe aleikoem

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: