Update + Week in beeld #4

Herexamens, stress, geen leven, stress, herexamens en een dosis “ik-heb-hier-serieus-genoeg-van”. Yeah, dat was mijn (bijna al een) maand. 

Herexamens

Backgroundstory: In maart eerder dit jaar, had ik een operatie ter verwijdering van borstkanker. Emotioneel en fysiek was dit enorm zwaar en zag het er mij mentaal niet al te best uit. Dus ik blogde en blogde en blogde en ik voelde mij daar goed bij. Net voor de herexamens besloot ik wel een pauze in te lassen met sarahmari, opdat ik mezelf toch nog op schoolwerk kon storten.

Op schoolvlak is het een heel ander verhaal. Ik zat meer bij de dokter dan dat ik achter mijn schoolboeken zat en ondanks het feit dat ik ziek was, deed ik toch nog mijn best zo goed mogelijke resultaten te halen.

Jammer genoeg mocht mijn inzet niet baten en haalde ik uiteindelijk 12 herexamens binnen, waarvan ik besloot er twee  niet mee te doen. De resultaten van de herexamens zijn er trouwens. De helft van de vakken die ik heb meegedaan ben ik voor geslaagd, de andere helft jammer genoeg niet.

Wat mijn plan nu is? De vakken die ik niet haalde opnieuw opnemen, samen met mijn stagevak en kernproject (aan de stage gekoppeld) om toch nog genoeg studiepunten te kunnen opnemen. Desnoods neem ik nog wat vakken van het derde jaar op en dan zitten we weer aan een mooi, maar haalbaar pakket.

 

Week in beeld

Een kleine greep van wat ik allemaal heb gedaan

2 Comments

  • lucy ann 14 July 2017 at 07:13

    IwGKFo Thanks a lot for the post.Much thanks again. Really Great.

    Reply
  • Devorah Craawford 14 July 2017 at 14:45

    I enjoy the efforts you have put in this, thank you for all the great blog posts.

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: