Three things tag!

Op zoek naar leuke tags kwam ik terecht op Tedje haar blog (lees zeker een aantal artikelen, ze is niet minder dan geweldig!Hierbij komt het erop neer dat je deze lijst moet aanvullen en bij elke vraag 3 antwoorden dient te geven. 

Drie dingen in mijn tas:

– Nagelvijl: telkens ik een poging doe te stoppen met nagelbijten koop ik mezelf een vijltje en stop ik het in mijn tas. Zo kan ik telkens ik nood heb aan een ‘knabbel’ (eigenlijk klinkt dat vies) , kan ik mijn nagelriemen/nagelhaakjes wegvijlen.
– portemonnee: Die buzzypass moet natuurlijk ook altijd mee samen met je pas!
– druivensuiker: soms heb ik last van duizelingetjes, die snel weer voorbij zijn eens ik een tabletje heb gegeten. Mijn favoriete tablets zijn deze van Dextro.

New bag, love love love

A post shared by Sarahmari (@creativitycove) on

Drie dingen op mijn bureau:

Whooops, mijn bureau is meer dan rommelig. Ik zal dan maar een aantal dingetjes selecteren die ik zo meteen zie:

– Fototoestel en mijn lenzen: Ik heb de Canon 600D met de 50mm en de 18-55mm lens hier liggen op mijn bureau. Ik heb nog steeds geen goede plek gevonden voor deze mooierds, dus liggen ze hier maar te liggen.
– Makeup: zoals ik in een vorig artikel vertelde, speel ik graag met makeup of draag ik het alleen als ik er extreem moe uitzie. Vandaag was zo’n dag waarbij ik wakker werd en alleen maar donkerheid onder en rond mijn ogen zag. Hiervoor gebruikte ik de concealer van Catrice en een tranparante losse poeder ook van Catrice en weg waren die walletjes! Ook liggen er twee Hema lippenbalsems en nog wat penseeltjes.
– Notitieboekjes en schrijfmateriaal: jups, ik ben een sucker voor leuke notitieboekjes.Die zijn zo mooi en schattig en handig! Laatst kocht ik er weer een paar en  ik denk dat ik er nu wel genoeg heb voor een paar maanden. Deze boekjes komen van de Action en zijn 1,49 het stuk (denk ik)

IMG_2786-1

Drie favoriete meubels in huis

– BED: wie houdt er nu niet van zijn/haar bed?
– bureau: het is begonnen als een geïmproviseerde voorlopige oplossing, maar uiteindelijk hield ik zoveel van de simpliciteit van dit ding, dat ik er niet meer vanaf wou. Het is eigenlijk een tafelblad met daaronder poten van de Ikea mét wieltjes! SUPERHANDIG!
– mijn kastje of kast. Het is er zo eentje met acht vakjes in het zwart. Ik heb hier twee legplanken in het wit opgezet en daarop een aantal mandjes met mijn makeup in, simpel maar mooi!

WIN_20150430_170249-1

Drie favoriete fruitsoorten

– Frambozen period.
– Watermeloen, mmmmmm
– Aardbeien met pure chocolade of bloemsuiker *heaven*

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

– Eilandmeisje: Diana’s blog gaat over het emigreren naar Curaçao waarvoor ik superveel respect heb. Ze neemt je mee in haar belevingen en de spanning van voor haar vertrek!

– Kim ter Stege: Je ziet ze altijd wel voorbij komen op de facebookgroepen waardoor je je gaat afvragen, wie is dit? Eens je een stapje binnen in haar wereld zet, kan je niet meer terug. Het gaat vooral over makeup en beauty
– Misslipgloss.nl ze post zoveel leuke artikelen dat ik ze wel Moét lezen!

Knipsel

 

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

-Stop met online te zoeken naar leuke blogs, je examenrooster staat al online en begin maar al hard te gaan!
– Morgen picknick in het Park Spoor Noord, hopelijk blijft het goed weer incha allah
– Lalalaa kamer is toch oh zooo proper, moet dat niet opgeruimd worden Sarah? Goed bezig meisje…

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

DewereldvanAlexandra ik heb Alexandra leren kennen via de groep Bloggers Swappen op facebook en sindsdien sturen we elkaar eens een berichtje en hebben we wel eens een avondje leuk gechat en afgelachen. Wat ik zo leuk aan haar vind, is dat ze een openhartig iemand is, die supergrappig is en openstaat voor leuke dingetjes.

Reporting for beauty beter bekend als Raya is een vriendin van me. We hebben bij elkaar op school gezeten (zij een tweetal jaar hoger dan ik) en lachtten alleen maar op de gang naar elkaar. Dus geen gesprekken ofzo. Dan nadat ze afstudeerde geraakten we aan de praat over haar blog (ze was bezig met bloggen om de fashionweek te mogen bijwonen) en sindsdien zijn we zowat vriendinnetjes geworden. Ze is geweldig!

– Asmae van Glossyscene is ook weer zo’n geweldige meid. Heb haar ook via een facebook groep leren kennen en sindsdien praten we af en toe tegen elkaar. Ze is super, haar blog is leuk en zeker het checken waard!

Knipsel

Drie dingen waar ik gelukkig van word:

– Thuiskomen na een lange harde dag op school.

– Het zien van mijn ouders en mijn broertjes.

– Het eten van pizza met Julie en Maxine terwijl we de nieuwe afleveringen van Pretty Little liars kijken (zo geschiedde het zondag) , dit is zowat standaard bij ons.

Drie favoriete quotes:

Hier heb ik een artikel over geschreven op mijn andere Engelstalige blog, maar zal hier mijn favorietjes eens halen:

– “Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
Bernard M. Baruch

“Be the change that you wish to see in the world.”
Mahatma Gandhi

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”
Oscar Wilde

Drie vakantiebestemmingen:

– Elk jaar gaan we naar Marokko (zo ook dit jaar inchallah) en dit jaar misschien ook nog een weekje in Spanje

– Eindejaarsreis naar Italië was vorig jaar zo leuk, dat ik daar zeker en vast nogmaals naartoe wil gaan!

– Maar zoals ik al vaker heb gezegd staan de volgende bestemmingen op mijn wishlist:

Nieuw Zeeland/Australië
Amerika/Verenigde staten
Canada en ook nog zowat de rest van deze hele wereld.

SAM_0172

Drie dingen die ik dit jaar wil doen:

– Af zijn van mijn examens en dit schooljaar.

– Meer lezers bereiken met mijn blog.

– Mijn familie gelukkig maken.

Ow en ik dacht dat er nog vragen zouden volgen, maar blijkbaar had ik het mis. Feel free to check out Tedjes blog en al de andere mensen die ik in dit artikel heb vernoemd. Wil je deze tag overnemen? Doe maar gerust!

Tot morgen Asalamoe’aleikoem!

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: