Teveel hobby’s?

Erg vaak, wanneer je nieuwe mensen leert kennen, krijg je de vraag wat je hobby’s zijn.  Wanneer men het vraagt aan mij, dan kan ik blijven antwoorden. Wil jij weten wat mijn hobby’s allemaal zijn?

 1. Bloggen
  Natuurlijk is dit voor mij een nummer 1. Bloggen doe ik ondertussen al zes (!) jaar en nog geen dag heb ik er spijt van.  Schrijven over de meest random dingen of net ervoor zorgen dat ik mensen kan inspireren. Hoe leuk is dat wel niet?
  Mijn huidige blog bestaat binnenkort trouwens een jaar en dat zal gevierd worden. Ogen openhouden dus!
 2. Schrijven
  Op de tweede plaats komt schrijven te staan. Heh, dat hebben we toch net gezien bij het bloggen? Wel nee, naast mijn blog schrijf ik ook erg veel neer in schriftjes en boekjes om zo de verhalen in mijn hoofd kwijt te kunnen. Het kan gaan van fictieve verhalen, tot dingen die er gebeurd zijn in mijn leven. Altijd al heb ik een boek willen schrijven en deze willen uitbrengen, maar waarover in godsnaam zou het gaan. Daarom hou ik van het schrijven als uitlaatklep en om eventjes te bezinnen over het leven!
  IMG_2786-1
 3. Makeup
  Zij die lang genoeg op mijn blog zitten of net nieuw zijn zullen wel hebben gemerkt dat ik een makeupfanaat ben. Niet zo zeer een beautyfanaat (want om je huid mooi te houden heb je echt héél wat nodig). Makeup is voor mij  een manier om me bewust te worden van hoe ik ben en eruit zie. Ook merk ik een groot verschil in mijn humeur wanneer ik lippenstift op heb of mijn wenkbrauwen on fleek heb gekregen. Wat weer niet wil zeggen dat ik een enorm negatief zelfbeeld heb en makeup gebruik omdat ik mezelf niet mooi genoeg vind.
  Makeup is gewoon een manier om jezelf net dat extraatje te geven!
 4. Visagie
  Misschien hoort dit eerder bij nummer 3, maar ik ben ervan overtuigd dat dit als twee verschillende dingen kan worden bezien. Enerzijds vind ik het leuk om mezelf op te maken, maar iemand anders opmaken is niet altijd evident en leuk voor iedereen. Dat ligt bij mij anders. Ik hou ervan als mensen mij vragen hun op te maken en hun haar te doen voor een feestje. Ik vraag er altijd wel wat $$ voor, maar natuurlijk niet zó veel. Het opmaken van anderen is basically een goede manier om eens bij te praten met wat muziek en een heerlijke kop thee!
  IMG_7388
 5. Fotografie
  Hoewel ik niet veel fotografie op mijn blog deel (ben ondertussen wel bezig met het maken van een subdomein als portfolio), ben ik maar mooi verslaafd aan het fotograferen en spotten van geweldige plekjes. Zo kan ik niet ergens heen gaan zonder het visualiseren van een model op dat plekje en in mijn binnenste denken “waaaaarom heb ik mijn camera niet meeeeee”!
 6. Henna
  Een klein jaar geleden benaderde mijn vriendin Roxanne me met de vraag of ik henna kon plaatsen. Ik als groentje kon dit natuurlijk niet, maar toen herinnerde Roxanne me eraan dat ik eigenlijk niet slecht ben op vlak van tekenen en dat ik mijn klasgenoten vroeger tattoos gaf (getekend met bic). Ik aanvaarde haar aanbod henna te plaatsen op een groot evenement en ik begon te oefenen. De henna die ik kocht kwam van een Marokkaans winkeltje in de abdijstraat. Superslecht was ik in het begin, maar met de tijd ging het beter en beter. Tien dagen nadat ze me vroeg ging het evenement al door. Loved every single thing about it!
  12464001_1516586438641716_21632951_n
 7. DIY’en
  Zelf dingetjes bedenken en in elkaar knutselen is wat ik erg graag doe. Zo begon ik twee jaar geleden mijn engelstalige blog met DIY visie en werd deze erg succesvol. Nu heb ik ook een youtubekanaal waarop ik ook zeker verder zal gaan in de creatievere richting qua DIY beauty en zo verder!
 8. Grafisch design
  Als studente grafisch ontwerp besteed ik natuurlijk heel wat tijd op het internet en op de computer. Erg vaak ben ik op zoek naar inspiratie en ideeën om iets cools te ontwerpen. Het ontwerpen zelf gebeurd ook altijd, maar over mijn eindproduct ben ik nooit tevreden jammer genoeg. Ik vind dat ik nog heel hard moet evolueren en nog beter moet worden en hopelijk lukt dit ook!

  einde-02

  schoolopdracht

 9. Series / films
  Natuurlijk naast al die leuke dingen die ik al graag doe én schoolwerk én gewoon werk, kijk ik dolgraag naar series en films. Eens ik een nieuwe serie heb ontdekt blijf ik net zolang kijken tot deze gedaan is. Series die ik al keek en nu volg van week tot week komen als “slotaflevering” na een sessie nieuwe serie-afleveringen. If that makes sense,tho.
  Films kijk ik gemiddeld een keer of drie per week, afhankelijk van mijn gemoedstoestand en hoeveel werk ik heb af te werken.  (Mijn dagen zijn erorm lang, dus daarom kan dat ook bij mij!)
  2-Broke-Girls-season-4-poster
 10. Slapen
  Last but not least, sleep. Zonder zou ik niets zijn, hoewel ik dagenlang kan doorgaan met slechts een paar uur slaap.
  sleep

Welke hobby’s beoefenen jullie uit? En combineren jullie deze net als mij met andere hobby’s?

Laat gerust achter wat je nog meer zou willen lezen hier op sarahmari.com Tutorials, advies, vragen let me know!

 

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

3 Comments

 • AroundSan 8 March 2016 at 19:53

  Wat een boel dingen! Super tof trouwens dat jij henna kunt zetten zeg. Ziet er mooi uit op die foto! Mijn hobby’s zijn bloggen, fotograferen/filmen, slapen (haha net als jij dus!), hardlopen en in de natuur zijn/wandelen. 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 8 March 2016 at 20:42

   Oh dankjewel San! 🙂 Hardlopen heb ik vroeger ook gedaan, voordat mijn reuma werd vastgesteld althans. In de natuur zijn is hemels eh! Jij doet ook best wel wat dus 🙂 Heb jij ook een youtubekanaal?
   Dikke kus!

   Reply
 • this site 14 July 2017 at 08:29

  bOe5i6 I will right away clutch your rss as I can at to find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me recognise so that I could subscribe. Thanks.

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: