Ramblings

Terug van weggeweest

Het heeft weer even geduurd, maar het moment is eindelijk daar. Sarahmari is er weer! Sinds enkele weken verscheen er helemaal niets meer online van me en bleef ik vragen krijgen over de waarom en de wanneer. Let’s get into it

Hoe het allemaal begon

Sinds enkele maanden vond ik dat er wat miste aan de website. Het was enkel een schrijfplek, maar ik wilde meer. Een plek vol inspiratie, verhalen en gaandeweg ook een kleine webshop waarop mijn ontwerpen, werkjes en andere producten te koop zouden kunnen staan. Ik begon met het sleutelen aan de site en wilde één van mijn subdomeinen verwijderen. Wat deed domme Sarah? (Het is zo lachwekkend dat je ervan kan wenen)

Domme Sarah verwijderde niet de inhoud van het subdomein, maar van het hoofddomein. Jep, van Sarahmari.com, waardoor álles weg was. Al mijn blogposts, foto’s, artikels. Pijn deed het zeker en vast, maar langs de andere kant was dit een kans. Een kans opnieuw te beginnen en heeft deze kans me verlost van het gevoel dat er wat miste.

Hilariteit alom

Goed, nu mijn website foetsie was, kon ik weer opnieuw beginnen. Ik liet het een paar dagen onaangeroerd om te bekomen, waarna ik weer in de backend ging sleutelen. Toen ik Sarahmari intikte in mijn zoekbar en op enter klikte, zag ik iets dat absoluut geen inhoud was van mezelf. Nee hoor, Sarahmari werd ironisch genoeg gehackt nadat ik zelf al de hilarische fout maakte mijn website te verwijderen. Het werd gehackt door een Indonesisch bedrijf dat stoelgang -en laxeermiddelen verkoopt.

 

Wat nu gedaan?!

In de backend begon ik weer wat te sleutelen en weer alles te verwijderen, maar jammer genoeg liepen er een dozijn complicaties op. Ongeveer een week lang zat ik te sleutelen en te zoeken naar een oplossing tot ik de oplossing gevonden had en eindelijk weer een clean-install van wordpress heb kunnen doen. Vanaf dan liet ik Sarahmari.com voor wat het was en ging ik op zoek naar een geschikt thema en dacht ik na over hoe het verder moest. Onderwerpen, manieren van schrijven, schema’s noem maar op.

Dit alles heb ik intussen na twee maanden uitgezocht en dus ben ik er weer!

Sarahmari?!

Sarahmari.com wordt een plek waar ik niet alleen mijn gal kan uitspugen indien nodig, nee. Het wordt ook de plek bij uitstek waar ik jullie meest gestelde vragen beantwoord, mijn ideeën deel, tutorials zal posten, inspiratie op zal delen en uitleg geef over de verschillende gebieden waarin ik geïnteresseerd wordt. Ken je me nog niet (zo goed)? Geen nood! Het volgende artikel zal over mij en mij alleen gaan. Details, passies, noem maar op, zodat ik niet alleen wat kan reflecteren, maar ook jij mij beter kan leren kennen!

Ik kijk er alvast enorm naar uit hier weer actief aanwezig te zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.