Tekengerief Shoplog | Pipoos

Zij die me al langere tijd volgen, weten dat ik erg graag creatief bezig ben. Afgelopen jaren heb ik me ironisch genoeg niet zo hard kunnen ontplooien wat creativiteit betreft ondanks mijn creatieve opleiding. Een paar weken geleden merkte ik dat mijn kunstenaarsgerief wat aan het slinken was, na jaren gebruik ervan te hebben gemaakt, dus besloot ik het één en het ander weer aan te kopen.

cozz-2664

Fineliners – Faber Castell Pitt Artist Black 6pcs €16,95

Niet zomaar fineliners, nee nee goede fineliners van Faber Castell. De stiftjes van Stabilo en Staedtler zijn zeker en vast niet slecht, die gebruik ik nog steeds zelfs. Ik was echter op zoek naar fineliners die permanente inkt bevatten en dus niet snel uitvagen of wegvagen na verloop van tijd.

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat de stiftjes van Faber Castell één van de beste stiftjes zijn om te gebruiken en dus kocht ik deze versie:

cozz-2676

cozz-2677
Ik vind deze stiftjes superhandig en supergoed in gebruik. Ze irriteren me niet zoals anders merken dat soms wel al een doen en glijden letterlijk over je papier.

Sharpies Limited Edition 28s €29,95

Aangezien ik reeds een resem permanent (Pro)markers van Letraset (nu Winsor&Newton) heb, wilde ik deze opnieuw aankopen. Het probleem was dat ze extreem duur zijn (2,50 per stuk) en ik daar niet té veel geld aan wilde uitgeven. Dus bij de Pipoos aangekomen zag ik dat ze weer Sharpies op stock hadden en besloot ik ze mee te nemen. De set bestaat uit geweldig veel kleuren en is dus superleuk om te gebruiken. Dit is de limited edition set, maar ze hebben ook de “normale” sets in de winkel liggen.

cozz-2665

Kleurpotloden Bruynzeel Expression Colour €6,99

Een set kleurpotloden van Bruynzeel had ik al (36 stuks) en heb ik nog steeds. Er zijn een aantal potloden die nu nog maar bestaan uit een klein stompje lood, dus was het hoog tijd ze wat aan te vullen. De hoofdkleuren zijn voornamelijk gebruikt, dus besloot ik een set van 12 stuks te nemen.  Ik vind deze erg goed in verhouding met de prijs die je ervoor betaalt!

cozz-2667

Gom Grip 2001 Eraser Pen Faber Castell €2,99

Gommen in overvloed. Deze van Faber Castell is wel wat anders. Het heeft een  dunnere punt die je kan bij snijden, waardoor je alsnog leuke highlights kunt aanbrengen in je tekeningen. Met een kneedgom kan dit ook, maar daar heb ik nog steeds wat moeite mee. Het lukt allemaal zeer goed, totdat ik érg fijn moet werken jammer genoeg. Deze gom staat me toe in erg dunne stroken te werken als dit nodig is.

cozz-2671

Tekenpotloden Graphite €13,50

Als je me al een aantal jaar volgt, zal je weten dat ik met mijn 19e verjaardag een cadeau kreeg van Rieke. Ze deed me een set potloden cadeau en die was zó goed dat er alleen nog maar stompjes overblijven. Het was tijd ze weer in te slaan en hier zijn ze dan.

cozz-2668 cozz-2669 cozz-2679

Olfa Penmes €7,99

Ook deze had ik maar liefst 4,5 jaar in gebruik. De mesjes zijn afgesleten en dus werd het tijd voor een nieuwe. Supergoedkoop maar de kwaliteit is echt erg goed! 6 mesjes krijg je er meteen bij!

schermafbeelding-2016-10-13-om-17-18-55

Schetsboeken €5,99 (voor 2xA5)

Last but not least. Schetsboeken zijn een onderdeel geworden van mijn kamerdecoratie. Doordat we op school erg veel moeten schetsen en plakken en onderzoeken, heb ik er nu zo’n 10 liggen. Ik kocht er nieuwe om van 1 schetsboek mijn doodlebook van te maken en het andere wordt mijn schoolschetsboek. Erg goedkoop bij de Boekenvoordeel in de Stadsfeestzaal!

cozz-2666

 

In totaal gaf ik €82,35 uit in de Pipoos en in de boekenvoordeel 6 euro.

Wie o Wie geeft er een mooi bedrag uit aan knutselspullen, tekengerief en kunststuff? Laat het me zeker weten!

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

2 Comments

  • jeremy abrams 14 July 2017 at 07:05

    85W79f Your style is so unique in comparison to other folks I ave read stuff from. Many thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

    Reply
  • Alba Klock 14 July 2017 at 13:51

    Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: