Soldenhoopjes

De solden komen steeds dichter en dichterbij – over anderhalve maand is het jaar voorbij – en natuurlijk hoop ik leuke dingetjes te kunnen scoren. Ik maakte een lijstje van een aantal dingetjes waarvan ik hoop dat er geweldige kortingen zullen zijn!

 • Harde schijf :
  Vreemd om dit als eerst op mijn lijstje te zien? Geef toe, je verwachtte iets van makeup of fotografie? Maar nee een harde schijf dus! Doordat ik een Macbook kocht met slechts 256gb (wat voor de meesten genoeg is, maar voor mijn hobby (fotograferen) niet, heb ik nood aan een harde schijf van meer dan een terrabyte. Mijn vorige laptop werkt nog met tegenzin, dus daar sla ik voorlopig alles op wat ik nodig heb. Omslachtig? Absoluut.
 • Anastasia stuff:
  Zoals de meesten wel weten ben ik een totale makeup addict. Ik vind het erg leuk om ermee te spelen en nieuwe dingen uit te proberen. Voor mijn wenkies ben ik op zoek naar de dipbrow van Anastasia, maar dan een paar shades dark en een paar tientallen euro’s goedkoper.
 • Achtergrondsysteem
  Greenscreens zijn superleuk om mee te werken. Op school hebben we een opdracht gehad waaruit bleek hoe gemakkelijk het wel niet was het groen weg te halen en iets in de plaats te zetten op de achtergrond.
 • 50mm lens
  Deze lens heb ik in mijn bezit gehad, tot de rechtmatige eigenaar van de lens (mijn broer) deze heeft stuk gemaakt per ongeluk. Nu heb ik mijn kitlens in gebruik en het verschil is te groot!
 • Daglichtlampen
  Voorlopig kan ik nog wel eventjes voort met gewoon daglicht voor mijn video’s, maar er zal een tijd komen waarbij ik liever rond de namiddag wil filmen, maar dit niet altijd kan door het licht dat dan al onder is. Vandaar dat ik uit het diepst van mijn hart hoop dat de lampen goedkoper worden!
 • Flitser + lens
  Een flitser voor mijn camera zou enorm welkom zijn. Nog steeds laat ik mijn lief broertje er één huren, maar dit is niet altijd mogelijk. Ik hoop ooit zelf de flitser te hebben en een 24-70mm lens!
 • Makeupkoffer + inhoud
  Ik denk toch wel verder te willen gaan in de toekomst op make up gebied en heb hier toch wel een grote koffer voor nodig. Mijn makeup is tot nu toe meestal in een klein zakje te vinden.
 • Zoeva borstels
  De borstelset van Zoeva kost me echt té veel centjes. Voorlopig is dit dan nog maar een mooie verre droom.
  Knipsel

Welke dingen hopen jullie te scoren met de solden volgende maand?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

No Comments

Leave a Comment