Sleek Sunset Palette | Review Sarahmari

Ho ho ho, zei ze dan. Maxine bezorgde me dit supermooi cadeautje dat ze heeft besteld van Beauty and Bobs. Het Sleek Sunset palette, ow yeah! Ongelooflijk blij ben ik ermee en ik kan niet wachten dit palette uit te proberen.

Sleek Sunset

Het palette bevat 12 mooie kleuren die geassocieerd kunnen worden met een ondergaande zon. Obviously, aangezien het palette Sunset heet.  De verpakking is, zoals alle paletten en verpakkingen van Sleek, enorm simpel en gewoonweg sleek. Heel erg strak en netjes. Er zit in een grote spiegel in en een plastiekje, waar de namen van de kleuren op vermeld staan (denk ik, ben dat plastiekje kwijt gespeeld 🙁 ) 

Sleek sunset palette

De kleuren

De kleuren in het Sleek Sunset palette zijn volledig toegewijd aan een zonsondergang. Diepe, mooie, rijke kleuren met erg goede pigmentatie. Sommige kleuren kwamen niet goed tot uiting op mijn armswatch, maar zijn wel nog erg mooi.

swatches sleek sunset palette review

 

Met mij vinger ging ik één keer langs de oogschaduw en veegde hem nadien op mijn arm. Dit is dus hoe intens de kleur afkomt. Het zwarte is niet supergepigmenteerd, wat ik wel fijn vind, omdat je die wel kan opbouwen en met een beetje fix+ kan je die nog intenser maken. De rode kleur naast het zwarte was ook één van de minst gepigmenteerde kleuren jammer genoeg, maar wel erg mooi. Later, merkte ik dat de kleur intenser werd eens de bovenste laag weg was.

Mijn favoriete kleuren zijn nummer 2, 3, 7, 10 en 11.

Minpuntjes

Ik vind het best wel jammer dat er geen neutrale, matte kleur in het palette zit dat gebruikt kon worden als transition. Een all shimmer en glanzend palette kan je vaak niet alleen gebruiken, waardoor je nog andere producten ook moet gaan gebruiken. Dit maakt het wat moeilijker hem gewoon mee te nemen in je handtas.

Ook zijn de oogschaduws erg zacht, doordat ze zo goed gepigmenteerd zijn. Ze voelen zacht en smooth aan, wat goed is, maar dit maakt wel dat ze wat té hard vervagen en je dus kleur moet blijven aanbrengen voor intensiteit. (Am I even making any sense)

Prijs-kwaliteit

Het palette kost slecht €10,99 en is dus erg goede kwaliteit voor de prijs die je betaalt.

Eindconclusie

Het is een erg mooi palette dat voldoet aan mijn verwachtingen. De kleuren zijn bijna allemaal goed gepigmenteerd en zijn erg zacht. Jammer van de afwezigheid van matte kleuren.

 

3 Comments

 • Fie, Hola-Nova 17 January 2017 at 18:10

  Geen lichte, matte kleur vond ik ook een nadeel aan mijn Morphe palette. Ik heb liever dat je met 1 palette een volledige look kan maken inclusief de (matte) highlight onder het wenkbrauwbot… beetje jammer bij deze, maar blijft een supermooi palette!

  Reply
 • Virtual Private Server 10 July 2017 at 06:51

  Sleek MakeUP’s legendary i-Divine palettes are 12 shades of super-pigmented, longlasting, mineral based eyeshadow, designed to suit all. Each i-Divine contains pearlescent shades, which contain mica particles that highlight and illuminate giving an overal radiant effect.

  Reply
 • Candice Resler 14 July 2017 at 14:10

  I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: