SHOPLOG | B-DAY | BlOGGERSWAP

Lieve mensen van het internet. Vandaag deel ik de superleuke dingetje die nieuw zijn in mijn leven!

Mijn tweede échte video staat weer op mijn nieuwe kanaal en ik ben er supertevreden mee alvast! Daar kan je alvast in zien wat ik kreeg van mijn vriendinnen voor mijn verjaardag, wat ik voor mezelf kocht afgelopen weken en wat ik kreeg van Melissa met de bloggerswap! (lees zeker haar artikelen, ze zijn zalig!)

Alvast heel erg bedankt!

Mijn schoonzus en broer kochten echter ook een superleuk cadeautje voor me. Een superleuk boek met maar liefst 199 verschillende DIY projectjes. Van naaien tot breien tot boren. Superblij ben ik en hier ga ik zeker een paar dingetjes uit filmen!

Boek

Links naar andere bloggers hun swappakketjes:

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

5 Comments

 • Iris Marie 10 April 2016 at 13:26

  Ooooh, dat boek lijk mij ook leuk! Ik kijk uit naar je filmpjes erover 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 10 April 2016 at 16:04

   Hihi ik kijk er zelf ook naar uit! Laat die examens nu maar snel weer voorbij gaan! 😀

   Reply
 • Nicky 10 April 2016 at 14:26

  Wat een leuke dingen heb je gekregen in je pakketje! En wat een leuk filmpje ook. Ik zie dat mijn foto’s inmiddels zijn overgezet, dus ik ga even bloggen.. Over mijn pakketje uiteraard! 😉

  Reply
  • Sarahmari.com 10 April 2016 at 16:05

   Hihihi Ben er echt superblij mee!
   Jou linkje zet ik er zo eventjes tussen!

   Reply
 • Bloggerswap lente 2016 – Nicky's Wereld 17 April 2016 at 06:50

  […] Sarah […]

  Reply

Leave a Comment