Series die je niet kan missen!

Series zijn een onderdeel van heel waat mensen hun dagelijks leven. Bij mij is het zo dat het leven een onderdeel van mijn dagelijkse series is. Okay wait what? Mijn enige manier om te ontspannen na een lange dag les, taken, deadlines of afspraakjes, is door naar een serie te kijken. 

Meestal zijn mensen verslaafd aan een tweetal series. Ik daarentegen ben verslaafd aan een heleboel series. Elke dag ontdek ik er wel een nieuwe en maak ik een planning wat ik wanneer zal bekijken. Vandaag deel ik mijn favoriete series en waarover ze gaan!

Die nog bezig zijn.

1. Pretty Little  Liars

Wie kent deze serie nu niet? Het verhaal waarin vijf hartsvriendinnen voor het leven (hahha) worden geteisterd, gestalkt, bedreigd door een onbekend figuur, A. De meisjes ontvangen smsjes van een onbekend nummer en hebben tot nog toe niet gevonden wie erachter zit. Het beloofd allemaal horrorachtig te worden in seizoen zes dat binnenkort gereleased wordt!

2. Shameless

Deze serie ben ik sinds kort beginnen kijken. Het gaat om Fiona en haar gezin (niet haar kinderen, maar haar broers en zusje) die achtergelaten werd door hun moeder en genegeerd door de vader. Het is een vrij marginaal gezin, waarin veel marginale dingen gebeuren, waarin je meteen wordt meegezogen. Het eerste seizoen was meteen af, nu nog de andere helft van seizoen 2 en al die andere seizoenen nog!

3. New Girl

Jess is gedumpt door haar vriend (hij bedroog haar dus eigenlijk dumpte zij hem) en gaat dan op zoek naar een nieuwe woonplaats. Ze komt terecht bij drie mannelijke roommates en al snel zijn deze onafscheidelijk. Er zijn zoveeeeeeeeel hilarische momenten waarbij je je lach beter inhoudt, maar dit toch niet kan waardoor je zo een lelijke gniffel doet ontsnappen! Zeker aan te raden!

4. 2 Broke Girls

Max is een meisje met een verschrikkelijk verleden, maar dit helpt haar in haar humor. Zo de cynische manier van grapjes maken. Caroline was een dochter van een rijke man, die nu in de gevangenis zit. Ze baten samen een cupcakewinkeltje uit en werken tegelijk in een ‘diner’. Ze maken superveel grappige dingen mee en Max’s humor maakt alles nog een tikkeltje beter! Ook weer zeker aan te raden, vooral bij een sad day!

2-Broke-Girls-season-4-poster

5. A to Z

De laatste kiezen was best wel hard seg! Eergisteren begon ik weer een nieuwe show/serie en deze is best wel een superromantische!
Het gaat over Andrew en Zelda die elkaar nog nooit écht ontmoetten, maar elkaar ook niet kenden. Ze liepen elkaar telkens voorbij, tot Zelda Andrew’s gebouw binnenging, ze raken aan de praat ze worden verliefd en blablabla aan het begin van elke aflevering is er een countdown. Ze begon met: “They’ll date for 8 months, 4 weeks, 5 days and 1 hour” en naarmate de show vordert is het telkens een weekje korter. Best wel leuk!

Gestopte series:

Oke deze is hard! Ik heb zoveel series die ik superleuk vond, maar die zijn gecanceled of gewoon afgelopen zijn.

6. Make it or Break it

Serie over jonge gymnasten die het willen maken op wereldniveau, superleuke serie vond ik zelf!

7. Suburgatory

Gaat over een meisje Tess die samen met haar vader verhuist van New York naar de buitenwijken. De verandering immens, maar ze leert ermee leven. Het is ene leuke grappig en vooral ontspannende serie 🙂

8. Awkward

Wie kent deze chickflick in serievorm nu niet?

9. 90210

Je hebt hier de Beverly-Hills versie van en de andere vernieuwde versie. Deze serie zit vol drama, leukheid en geweldigheid. Met veel plezier keek ik naar de vijf seizoenen en en en en eigenlijk heb ik hier niet veel over te zeggen buiten dat het echt een leuke serie was!

10. Gossip Girl

Currently rewatching as we speak! Weer maar eens bewezen hoe leuk het kan zijn, de serie waarin er zoveel drama is maar toch nog heel wat leukheid. Niet uit te leggen zonder beelden!GossipGirl

Welke series kijken jullie graag? Laat het me weten in de reacties of via de facebookpagina!

6 Comments

 • Sanne 4 May 2015 at 21:49

  Heel herkenbaar en zo verslavend. Ik kijk heel graag naar revenge. Misschien ken je het wel?

  Reply
  • Sarahmari.com 4 May 2015 at 22:24

   Veel van gehoord, maar nog niet bekeken. Die komt op mijn wachtlijstje terecht! 😀

   Reply
 • hernameiseva 4 May 2015 at 21:50

  Oh deze lijken me allemaal zo leuk! Ik kijk vooral Game Of Thrones, hihi 😀 en Girls heb ik ook een tijdje gekeken, ook superleuk!

  Reply
  • Sarahmari.com 4 May 2015 at 22:25

   Girls heb ik echt net net net opgezet! Ik scrolde door een serielijst heen en zag het plots staan, ooops hahha GoT is niet echt mijn stijl

   Lang leve serieaddictions

   Reply
 • Nova 31 May 2015 at 12:50

  Leuk je lijst! We all love series!!

  Pretty Little Liars vind ik ook echt een leuke serie, maar tegelijkertijd ook weer niet! Het duurt zo lang!! 🙁 Maar gelukkig begint morgen seizoen 6! Dus ik zit woensdag weer voor de tv hoor, haha!

  2 broke girls lijkt mij wel wat. Ff zoeken of ze die op netflix hebben staan!

  Misschien is Empire ook iets voor jou? Als je die nog niet hebt gezien is het zeker een aanrader!

  Reply
  • Sarahmari.com 1 June 2015 at 12:00

   Oooh dankjewel voor je tip! Die zet ik meteen mee op mijn lijstje dan! 🙂 Ik zal het volgende week beginnen kijken! 🙂
   En inderdaad PLL is vrij langdradig,maar ergens geloof ik gewoon dat die langdradigheid zorgt voor kleine clues om A eigenlijk vooruit te schuiven maar dan ook weer niet! AAAAAGH nog twee dagen hihi Komt goeeeed!!

   Reply

Leave a Comment