This is all about me

23 ・Antwerpen・ creativieve duizendpoot・Marokkaanse roots・Psychologie・#selfcare・Netflix・Good food・tea for daaays・Social media・Artsyfartsiness

Spreekt de bovenstaande lijn je aan en wil je meer weten of wat hierachter zit? Lees dan gerust verder!

Ik ben een 23 jarige, Antwerpse studente psychologie aan de VUB (Brussel) met een creatief hart. Mijn liefde voor al het creatieve en al het mooie in deze wereld is enorm groot, wat maakt(e) dat ik voor een creatieve richting in mijn leven koos. Niet alleen creatief in de enge zin, maar vooral ook in de brede zin. Soms kom je situaties tegen in het leven die je nooit eerder meemaakte en dan dien je op een ‘creatieve’ manier ermee om te gaan. Of het nu leuke of slechte situaties zijn, creativiteit komt altijd van pas.

Mijn studie Grafische en digitale media heb ik stopgezet na vier jaar, aangezien de resterende vakken mijn ding niet meer waren én omdat mijn passie voor psychologie te groot werd. De beslissing over te schakelen was dan ook niet héél moeilijk. Ik hoop beiden over enkele jaren te kunnen combineren tot een geweldig geheel (Stay tuned I guess?)

Om in te gaan op mijn creatieve kant: Ik HOU van alles wat creatief is, zoals ik al liet weten. Zo realiseer ik met veel liefde verschillende projecten. Van fotografie, tot het aanbrengen van henna. Van grafisch ontwerp voor social media van vzw’s tot gepersonaliseerde cadeau’s. Niets ontglipt me en altijd ben ik mee. Vaak overkomt het me dat ik nieuwe media wil testen (bijvoorbeeld olieverf of scrapbooking) en dan blijf ik net zolang oefenen, tot ik het me helemaal eigen gemaakt heb.

 

Mijn Marokkaanse roots, daar ben ik trots op.
Lange tijd had ik het gevoel dat het iets was dat ik verborgen diende te houden. Iets dat eigenlijk maar werd op neergekeken en niets positiefs aan verbonden kón zijn. Gelukkig groeide ik op, werd ik volwassen en kreeg ik een heel nieuwe kijk op mezelf en op onze roots. Iets waar we ons absoluut niet om moeten schamen, maar net moeten blijven omarmen

Als je me op social media volgt (zoals instagram of twitter,) zal je vast wel eens gebotst zijn op één van mijn selfcare posts. Of hoe belangrijk het is voor jezelf te zorgen en van jezelf te houden. Op Sarahmari.com wil ik hier veel meer aandacht aan besteden en manieren delen om tot rust te komen, routine te vinden en je donkere, enge gedachten te bedwingen en te leren omgaan met de slechtere dagen in het leven. Hierbij hoop ik ook al mijn kennis die ik opdoe tijdens mijn opleiding te kunnen verwerken en delen met jullie allemaal. Together we are stronger!

Wie selfcare zegt, denkt natuurlijk meteen aan netflix, dekentje thee/hot chocolate en alles dat daarbij komt kijken. Hier zal je dan ook voldoende ontspan momentjes vinden die jouw offline momentjes nog aangenamer zullen maken.

Naast artikels, zullen hier op termijn ook verscheidene productjes worden verkocht!

Veel plezier met het scrollen door Sarahmari

 

Sarah Ouaamari

Creatieve duizendpoot