Sarahmari in actie

Meermaals krijg ik te horen dat men geen idee heeft waar ik allemaal mee bezig ben en wat er voor Sarahmari gepland staat. Dit is niet verwonderlijk, gezien ik mezelf met heel veel verschillende uiteenlopende zaken bezig hou. Jullie gebeden en vragen worden beantwoord, want vandaag som ik op wat op dit moment mijn grootste en belangrijkste bezigheden zijn!

School

Surprise, surprise! Ik ben in september weer beginnen studeren.

Ik studeerde Grafische en digitale media aan de AP Hogeschool (sinds 2014), maar stopte de opleiding uiteindelijk, omwille van heel veel verschillende redenen. Uiteindelijk werkte ik gedurende het tweede semester van 2017-2018 heel wat bij Donuttello en heel veel voor Fleks.

In september begon ik met een nieuwe lei, in een nieuwe stad, met een nieuwe studie, with a whole new me. Psychologie werd mijn nieuwe richting, Brussel is mijn nieuwe stad, VUB mijn nieuwe school en de trein mijn nieuw vervoersmiddel!

Als je mijn vlogs heb gezien, zal je dit intussen ook wel geweten hebben en daar kan je veel meer te weten komen over dit aspect van mijn leven!

Muslinked

Sinds december vorig jaar werk ik ook bij Muslinked

Een eerlijke en inclusieve wereld!

Muslinked streeft ernaar om minderheden ontwikkelings- en ontplooiingskansen te bieden, zodat de kracht van hun gemeenschap weerspiegeld wordt in het onderwijs, ondernemerschap en de socioculturele sector.

Veel geweldigs dat er dus wordt aangeboden! Nu heeft muslinked ook nog een nieuw platform onder zich, dat #shedidit heet. Shedidit wilt vrouwelijke ondernemers met diverse roots in de kijker zetten en zo ook aan hen een platform bieden waar ze haar talenten kan ontplooiien. (Meer hierover in een blogposts later!)

“Ja maar Sarah, wa doede nu precies?”

Wel, mijn taak is te omschrijven als Digital content creator and strategist. Het houdt eigenlijk, feitelijk in dat ik grafische werken maak, de website onderhoud, blogposts schrijf en campagnes mee uitwerk.

Dit alles is straight up my alley en ik doe het dan ook enorm graag! 

Donuttello

De beste donuts van ’t land, ja ja, ik werk nog steeds bij Donuttello. Mijn taak bestaat erin donuts te verkopen, uit te leggen aan klanten en ervoor zorgen dat de klant tevreden zal zijn van zijn/haar donut!

Sounds like a dream, doesn’t it!

Fleks

Bij Fleks ben ik afgelopen ietsjes minder actief dan vorig jaar. Dit komt voornamelijk door mijn studies, maar ook door mijn twee jobjes, persoonlijke situaties én mijn eigen projecten.

Life sometimes just gets in the way, simple as that.

Sarahmari

Gedurende weken, MAANDEN, probeer ik een concrete richting voor Sarahmari.com uit te werken, om van mijn brand een groot en mooi geheel te kunnen maken. Graag wil ik een webshop opstarten met mijn ontwerpen op, maar ook met basic ontwerpen die gepersonaliseerd kunnen worden én ook nog eens een plek maken waar mensen hun eigen ideeen met me kunnen delen, opdat ik die nadien voor hen uitvoer. Dus echt een grafisch ontwerpbureau, maar dan online. Klinkt helemaal mooi en awesome en geweldig, maar jammer genoeg is dit niet uitvoerbaar van de ene op de andere dag. Dus momenteel ben ik nog bezig met het bedenken van concepten, het uitvoeren ervan en bekijken hoe ik die zaken naar later toe kan implementeren.

Eens het dan tijd wordt de shop te starten en mijn BTW nummer aan te gaan vragen, moet ik de keuze nog maken wat voor zaak ik wil beginnen en in hoeverre dit voor mij persoonlijk mogelijk zal zijn alles te kunnen beheren.

Soit, een hele rompslomp dus, maar ik doe echt mijn best deze website zo goed mogelijk op te starten en zo snel mogelijk verder te kunnen met mijn eigenlijke idee: Een fotografisch ontwerpbureau (dus waar je grafisch ontwerp, fotografie en websitedesign kan aanvragen, all at one spot!)

Vanalles en nog wat

Dan zijn er nog heel wat andere dingen die ik doe. Ik help vriendinnen van me die starten met een onderneming, door hen tips te geven op vlak van marketing, grafisch ontwerp en communcatie. Als het niet voor mezelf is, ben ik daar echt goed in :p 

Verder uiteraard ook nog de gewoonlijke dingen zoals vriendinnen meeten, family-duties en ontspannen en zen worden na lange dagen!

Zo, hopelijk heb ik hiermee al jullie vragen beantwoord en zijn jullie nu wat meer up-to-date van mijn activiteiten en where-abouts!

Wat doen jullie zoal in jullie leven?

 

With love

Sarahmari