RECAP | Week #1

Jep, je leest het goed. Ik heb besloten wekelijkse recaps voor jullie te posten. Of ik het vol houd weet ik niet, maar mijn best zal ik zeker en vast doen!

Let’s start on sunday. Waarom? Daarom.

Maandag

Blijkbaar deed ik niet veel op deze dag, want heb hier geen enkele foto van in mijn gsm staan. Oops, wel stelde ik deze foto in als achtergrond op mijn gsm:

IMG_8636

Het vloggen lukte me weer een dinsdag lang en ik vond dat ik het best wel goed deed. Het werd wel al snel duidelijk dat ik dit steeds maar vergeet te doen en dus eigenlijk “gaten” zou krijgen in mijn weekvlogs.

Ohja, mijn gsm viel plat op de grond, resultaat is een kapot scherm šŸ™

Nadien ging ik maar naar de les toe en deden we wat faceswapping, because we can!

Snapchat

Op woensdag kwam de sticker van Hopstr aan. Dit zal een nieuwe app/platform zijn waar je als makeuplover snel en gemakkelijk makeup kan terugvinden.
IMG_8654

Alweer leefden we ons uit met de snapchatfilters tijdens de les. Het was superslecht en donker weer Ć©n de bussen staakten, ugh, lang leve taxi mama!

Ook at ik een gezonde maaltijd! Njamnjam!

IMG_8668

Donderdag sprak ik af met de liefde ChloĆ« van Charmingnimf. We beginnen ons eigen kanaal en namen reeds twee video’s op die jullie in de loop van de volgende weken te zien zullen krijgen.

IMG_8675

Vrijdag was een kortere dag dan verwacht. We zouden les hebben vanaf 8u30 tot 16u30, maar het eerste vak was “op afspraak” en de leerkracht van het tweede vak was afwezig. Eerst at ik mijn middageten op school en was ik na het middageten om 14u alweer thuis.

IMG_8679 IMG_8680IMG_8683

Yesh, snapchat.

Gisteren was het een niet zo drukke, rustige, kalme dag. Papa besloot ein-de-lijk mijn schappen aan de muren te hangen en ik ging verder met het printen van de honderden bladzijden aan cursus die ik te verwerken zal hebben tijdens de zomervakantie #augustus #herexamens.

IMG_8678

IMG_8704

Aardbeien waren ook van de partij.

IMG_8697

En toen liep de week af!

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Deel en oh ja, heb een winactie lopen. Kijk daar ook eens eventjes naar!

Wie weet win je wel iets!

Dikke kus

Asalamoeā€™aleikoem

1 Comment

  • suba me 14 July 2017 at 06:31

    ODMHoV Visit my website voyance gratuite en ligne

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: