Ooit geraken we er wel

Wie me al langer volgt, weet dat ik wel wat problemen heb gehad met de website. Ik blogde lange tijd meer dan wekelijks en vond het geweldig. Helaas is mijn website geregeld in smaak gevallen bij hackers, die het overnamen en hun eigen ding op deden.

Enkele jaren geleden begon het me te dagen dat ik het bloggen wilde uitbreiden. Iets groter proberen maken van mijn website. Zo begon ik te spelen met het idee een webshop op te bouwen en deze uit te werken tot iets dat mijn naam roept.

Toen alles eindelijk op punt stond en ik het gewoon nog officieel diende te maken, kwam er helaas een kleine mini-aanval op mijn website en veranderde Sarahmari in een stoelgangmiddel portaal. Deze werd beheerd vanuit Indonesië en hadden mijn volledige website weggewassen. Slim was ik nog niet. Toch nog niet slim genoeg, want een backup bestond niet.

Dit zorgde ervoor dat ik weer helemaal from scratch moest starten. Alle blogposts, alle producten, alle dingen die online stonden op sarahmari.com zouden opnieuw moeten worden uitgebouwd en worden geschreven… wat me niet lukte.

Ik bleef maar wat aanmodderen, werkte intussen bij verschillende werkgevers, werkte aan mijn eigen projecten en producten, startte in totaal 3 keer opnieuw. Maar hey, I’m back. For real this time!

Welkom op de vernieuwde website. De producten die ik zal aanbieden staan al online en er komt nog heel wat meer op te staan.

Let’s do this. We can do this.

Al hamdoulilah en asalamoe’aleikoem