Nieuw Begin | Bloggen

Sarahmari.com bestaat al bijna een jaartje en toch nog steeds ben ik er niet al te blij mee. Over de artikelen die ik neerschrijf ben ik behoorlijk tevreden, maar het wilt maar niet echt lukken met al de rest zo te zien. Daarom heb ik een besluit genomen om het wat anders aan te pakken.

Vaste uploaddata

Zo heb ik besloten deze week om vaste uploaddata te voorzien voor mijn blogposts en mijn youtubevideo’s. Dit omdat ik zoveel te doen had en zo weinig structuur in mijn leven heb, dat het echt wel nodig is.

De grote chaos in mijn hoofd is er al enkele jaren, maar dat komt doordat ik niet altijd evengoed in mijn vel zit. De afgelopen weken waren loeihard voor me en ik vind het soms moeilijk om teveel in omgang te zitten met bepaalde groepen mensen. Ook heb ik veel te veel paniekaanvallen gehad en slaap ik ook niet meer goed. Dit moet anders en kán anders. Deze stap wil ik zetten om mezelf beter te doen voelen.

Allereerst ben ik sinds een paar maanden weer gaan plannen. Dit was noodzakelijk, want telkens weer was ik in paniek dat ik iets vergeten zou zijn en dacht ik: “Laat maar ook dan.” Zeker als het aan kwam op mijn Engelse blog, heb ik heel wat tekort gedaan. Daar post ik af en toe nog maar een een artikeltje van amper vijf zinnen en dat vind ik wel jammer, want daarmee begon alles.

blog-01

Wat zal er veranderen?

Allereerst blijf ik toch nog maar gewoon Sarahmari hoor. Er zal weinig tot niets veranderen voor jullie, maar wel heel wat voor mij. Ik zal mezelf ertoe moeten zetten elke dag een artikel online te krijgen en de artikelen op voorhand te plannen, zodat ik niet plots zonder inspiratie zit.

Ohja, voor ik het vergeet. Ik wil een anoniem forum via googledocs beginnen, waar jullie anoniem vragen kunnen stellen die ik dan zal beantwoorden in een video. Een Q&A (vraag en antwoord) zeg maar!

Iedere maandag en vrijdag zal er een Nederlandstalige blogpost verschijnen en op woensdag een nederlandse video. Dit doordat iedereen dan waarschijnlijk wel thuis zal zitten en eventjes tijd zal hebben een videootje te bekijken 😉

Op dinsdag en donderdag komen er dan ook blogposten online, maar deze in het Engels op the creativitycove. Dit is voor mij een grote stap. Weer in het Engels bloggen, dat heb ik gemist! Op zaterdag zal er een Engelse video online komen op mijn Engels kanaal en zal daar ook weer heel wat leuks gebeuren.

Op zondag? Dan zal ik wellicht een recap of the week posten óf een fotocollage/photo of the week. Dat weet ik allemaal nog niet. Kan ook zijn dat dat mijn vaste rustdag in de week zal worden en dat er totaal geen post online komt!

Jullie ideetjes mogen jullie ook altijd binnensturen, daar zal ik een apart e-mailadres voor voorzien!

Verder nogmaals bedankt voor jullie steun, jullie zijn allemaal grootse schatten!

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

4 Comments

 • Melissa 17 April 2016 at 13:41

  Deze situatie is zo herkenbaar! Ik wil alles tegelijk mooie foto’s, artikels, vloggen, andere video’s… maar het komt er telkens niet van. Vaak omdat ik niet tevreden ben of denk dat het niet goed is. Een vast blogschema is wel een goed idee. Wel chapeau dat je op je beide blogs gaat onderhouden. Ik zelf wil vanaf mei terug met een vast schema beginnen met ongeveer 3 artikels per week en 1 video 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 17 April 2016 at 13:43

   Ja klopt! En dan uiteindelijk steek je erg veel tijd en moeite in bijvoorbeeld een video en merk je op dat je het toch niet helemaal leuk vindt 😮

   Ik zal dan drie keer + 1 op je blog te vinden zijn! whii, Yes we can girl!

   Reply
 • Mariska 17 April 2016 at 13:46

  Fijn voor jezelf om meer structuur te hebben! Ben benieuwd 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 18 April 2016 at 20:55

   Het is nodig inderdaad 😀

   Reply

Zeg het eens met woorden!