New in: COZZ MAKEUP | snelle REVIEW

Erg goedkoop, kwaliteitsvol en fijn om mee te werken. Dat is waar ik altijd naar op zoek ben als het om makeup gaat. In de kruidvat zag ik een goedkoop makeupmerk liggen en ik besloot dat mee te nemen ter controle! 

Producten

In het assortiment werden volgende items aangeboden:

  • Mascara intense black

cozz-2575

  • Gel liner waterproof intense black

cozz-2569

  • Lip Balm Strawberry

cozz-2573

  • Wenkbrauwpotlood bruin met spooly en slijper

cozz-2570

Ik twijfelde, ofwel neem ik hier een video over op ofwel zou ik hierover bloggen. Why not both dacht ik dan. Ik maak hier vanavond of morgen een video over waar ik de producten effectief gebruik.

Op het eerste zicht lijken deze producten me wel aan te staan.

Snelle mening

De gelliner is goed gepigmenteerd en heft een niet zo droge consistentie. Het potje met de gel in, is netjes afgedekt met een filmpje, zodat die zeker niet uitdroogt.
cozz-2580 cozz-2581 cozz-2582

De mascara stinkt een beetje, maar het borsteltje maakt alles weer goed. Ik vind een dikke borstel altijd handig voor mijn lange wimpers.

cozz-2587 cozz-2586

Het wenkbrauwpotlood is sowieso veel te licht, maar ik besloot het alsnog uit te proberen. Wie weet valt die veel donkerder uit.

cozz-2591 cozz-2589 cozz-2592

De lippenbalsem is een EOS-balm remake, ruikt énorm zoet maar niet chemisch zoet. Het ruikt naar een lekker aardbei-ijsje en geeft een goede indruk op mij.

cozz-2585

Prijs

De producten kostten allemaal samen 4 euro. Je leest het goed. Het was €1,00 per product. Extreem goedkoop en als het kwaliteit is, dan heb je hier wel wat aan!

Mijn échte first impressions zal dus eind deze week op youtube terecht komen te staan en dan komt het filmpje zelf hier in dit artikel te staan!

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

No Comments

Leave a Comment