MUA Going for Gold review

Helaaa daar weer, hier weer huh? Anyways, ik ben na het openen van mijn swappakketje, meteen aan het fotograferen en testen geslagen (nu maar hopen dat mijn examens nog goed gaan!). In het pakketje zat dus het palletje van MUA Going for Gold. Een palletje dat ik al een tijdje wilde hebben, maar waar het nooit echt van gekomen is. Wil je weten wat ik ervan vind? Lees dan gerust verder!

IMG_4021

Let’s get into it!

IMG_4035

De verpakking van MUA is simpel, maar vrij handig aangezien je de kleurtjes en oogschaduwen goed kan zien door het plastic.  De oogschaduws zijn vierkant, in plaats van cirkeltjes (undress me en undress me too palettes).
Voor zij die beginners zijn in makeup applicatie, vind je op de achterkant ook een minimasterclass.

IMG_4037-2

De kleuren variëren van koele tot warme kleuren. De kleurtjes zijn niet benoemd, eerder genummerd: Shade 1, shade 2 , ….shade 10.  Mijn favoriete kleuren zijn shade 3, 5, 10 , 8 en 1.

IMG_4034

Wanneer ik de kleurtjes probeerde de swatchen, kreeg ik bijna een hartstilstand. Zo mooooi! Vooral shade 5 is mijn favoriete kleur. Zo een mooie diepe gouden oranje, maar toch gele kleur. SUPERMOOI gewoon!

De oogschaduw is boterig en romig en zacht en geweldig en glijd gewoon op je huid (met een ietsiepietsie klein beetje fall-out). Deze kan je het beste aanbrengen met een kwastje in plaats van de applicator die mee in de verpakking zit. Deze is namelijk zo slecht en hard, dat je je oogschaduw alleen maar zou verpesten.

5                      4

Het palletje is vrij goedkoop, voor wat je in de plaats krijgt! Deze kost rond de zes euro!

Ik ben superblij dat ik deze kreeg van Heleen, nogmaal dank!  Mua is een fantastisch merk, dat niet in elke kruidvat te krijgen is, dus kijk zeker eens in de lijst van kruidvaten die dit merk wel verkopen. Ze verkopen het ook in Ekeren, maar daar vind je niets van terug op de lijst!

 

Ooglook will follow op mijn instagram en/of mijn facebookpagina. Volgen jullie me al? Zeker doen! 🙂

 

Dikke kus!

Asalamoe aleikoem

1 Comment

  • Zachariah Gropp 30 July 2017 at 09:03

    Woh I enjoy your articles , saved to bookmarks ! .

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: