Art

Mijn eerste kindjes | Kalender 2018

Aaaaaah, het is me gelukt! Hoe ongelooflijk blij iemand kan zijn om een creatie of ontwerp, zal je vast niet begrijpen tot je zelf ontwerpprocessen doorloopt. Na lange tijd een kalender te willen ontwerpen en hier niet zeker genoeg voor te zijn besloot ik ze alsnog te ontwerpen. Dit kwam nadat er meerdere mensen me de vraag stelden.

Sinds september had ik al de gedachte een kalender te willen maken voor 2018. Jammer genoeg zat ik in een creative block fase waarbij ik niets van mijn ontwerpen en werkjes echt mooi vond. Ik gaf mezelf een pauze, maar de twijfel omtrent een kalender bleef knagen. In december ontwierp ik uiteindelijk een achtergrond voor mijn gsm waarop de maand januari op stond. Hierdoor kreeg ik steeds meer vraag of er een kalender in de maak was en dat men bereid was er een aan te schaffen. Natuurlijk gaf dit me weer wat hoop en vertrouwen in mezelf en ging ik aan de slag.

 

De kalender bestaat uit waterverf bloemen die ik zelf schilderde (sommige takjes, plantjes en andere details haalde ik wel van het internet, maar paste ik aan naar mijn smaak – eerlijk is eerlijk). 12 maanden met telkens een quote naar seizoen/maand en ook over de kleuren dacht ik na. Januari en december zijn wat frissere maanden, dus leek het me logisch deze blauw te kleuren 😀

Ik ben ongelooflijk trots dat ik mijn eerste massaproductie heb kunnen realiseren op zo’n korte tijd. Natuurlijk zal mijn volgende uiting iets zijn dat ik op termijn in mijn webshop kan blijven verkopen en in stock zal kunnen houden. Ik kijk er echt naar uit vaker bezig te zijn met kunst en drukwerk en mensen nog blijer kan maken dan ze al zijn wanneer ze hun producten ontvangen, wat op haar beurt mij weer enorm gelukkig maakt.

De kalenders worden verkocht aan €25,00 (incl verzendkosten) en zijn slechts beperkt beschikbaar. Wil je er zelf graag eentje of wil je er eentje cadeau geven? Mail dan naar contact@sarahmari.com of stuur een berichtje via één van mijn sociale media kanalen!

Ik wil jullie allen nogmaals bedanken voor de geweldige steun en liefde die ik van jullie krijg. Dit alles motiveert me te blijven gaan en te blijven creëren.

Love love love !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.