Max Factor Lipfinity – Review

Zoals jullie in het vorige artikel konden lezen, vond ik vijf mooie kleurtjes van Maxfactor Lipfinity Lip Tint voor een spotprijsje! Vandaag de review die ik jullie beloofde! 

De liptints zijn eigenlijk gewone stiften waarmee je je lippen kan stiften/kleuren. Deze tint/stain blijft gewoonlijk langer zitten dan een gewone lippenstift en geeft door het intrekken van de kleur in je lippen, een ‘natuurlijk’ resultaat. Natuurlijk kan je een felrode kleur geen natuurlijk resultaat noemen, maar het lijkt en voelt echt alsof je niets op hebt.

MAxfactor Lipfinity

Maxfactor belooft niets, enkel dat het een mooie kleur zou afgeven en toch geruime tijd op je lippen blijft zitten. Ook zou deze supermakkelijk aan te brengen zijn en zijn ze niet zo plakkerig als de ‘traditonele’ lippenstiften.

Wat er op de website over staat:

ingrediënten lipfinity Lipfinity Max Factor

Swatches:

lipfinity-swatches

Excuse the AWFUL velletjes op mijn lippen, winter’s coming.

 

De liptints vind ik superlekker ruiken en ze zijn inderdaad best aan de waterige, niet-plakkerige kant. Toen ik ze aanbracht ging het wel gemakkelijk, maar je hebt wel een laag of twee nodig voor een mooie kleur.

Ook is het superlastig aanbrengen als je velletjes op je lippen hebt of je lippen net wat té kapot zijn (wat bij mij het geval  was tijdens het swatchen, sorry, not sorry).

MAxfactor Lipfinity

Mijn favoriete kleuren waren nummer  drie, vier en zes. Volg me op instagram en je zal het wel zien tussen al die foto’s van me dat ik vaak een bold lip heb. Het enige dat een minpuntje kan zijn is dat je het er weer moeilijk afkrijgt als je nummer zes gebruikt én dat je tanden mee getint worden als je niet oplet (been there, done that)

De liptints zijn al bij al toch wel een goed idee als je zachte en gladde lippen hebt. Dan zal het er geweldig natuurlijk uitzien, niet zo verschrikkelijk als bij mij. Mijn lipscrub zal precies nog wel van pas komen 😀

Hou je van een mooie lip en heb je centen genoeg? Op Bol.com vindt je deze voor €13,49 per stuk, of je gaat toch gewoon naar de Action toe, waar je ze (misschien) vindt voor maar €1,99!

Ik hoop dat jullie dit review wat vonden. Ondanks mijn tijdgebrek probeer ik toch nog wekelijks te updaten voor mijn trouwe lezertjes out there. Ik vond het leuk nog eens productfoto’s te nemen en nog eens te vertellen over wat mijn mening is van een mooie lippenstift.

Wat willen jullie graag nog lezen? Let me know, volg me op de sociale media en have a good day!

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem!

 

 

5 Comments

 • Amanda 19 October 2015 at 11:52

  Fijne review! Die Royal Plum ziet er mooi uit. Blijven de lip tints een beetje zitten? En geven ze af? Ik heb er een hekel aan als ik een lipstickspoor achterlaat op kopjes, dus ben benieuwd of er een lipstick bestaat die echt transferproof is!

  Reply
  • Sarahmari.com 19 October 2015 at 13:30

   Ik heb een van de lichtere kleuren opgehad en heb geen stains gezien op kopjes etc. Je moet wel ellendig lang wachten tot het goed is ingetrokken. En het is smudgeproof! 🙂

   Reply
   • Amanda 20 October 2015 at 10:40

    Smudgeproof, daar doe ik het voor 😉 Op naar de Action, wellicht heb ik geluk en is er een mooie aanbieding!

    Reply
    • Sarahmari.com 20 October 2015 at 20:17

     Hoe meer lagen,hoe dieper de kleur, maar je moet wel lang wachten tot het is ingetrokken.

     Ik hoop het echt voor jou! Succes! 🙂

     Reply
 • Maxfactor Lipfinity Liptints Review | The Creativity Cove 22 October 2015 at 14:12

  […] you follow me on instagram, you may have seen my promise to translate my latest blogpost on sarahmari.com to english. So here it is.  In Belgium, the Netherlands and Germany we have a little shop called […]

  Reply

Leave a Comment