Makeup Revolution Hot Spice Blush Palette| Review

Lang leve Di! Sinds dat zij Makeup Revolution aanbieden, lijkt het wel of ik daar elke week te vinden ben. Vorige week maandag bracht ik een snel bezoekje aan Di met mijn beste vriendin en lag daar plots “Hot Spice” Blush palette  van Makeup Revolution.

Zoals ik reeds meldde heeft Di (drogisterij in België) sinds een tijd ook Makeup Revolution in het aanbod zitten. Het aanbod varieert en vorige week lag er dus het blush Palette van Makeup Revolution in het schap. Tegen beter weten in nam ik het palette Hot Spice vast, nam ik ook Banana Powder van W7 mee en rekende ik af.

shoplog1+1-5

Verpakking

De verpakking van MR is zoals altijd erg mooi en luxueus. Het doosje is mat zwart en heeft een gouden bedrukking. De ingrediënten staan op de achterkant van de verpakking, wat erg handig is en ook is er een afbeelding van de verschillende blushkleurtjes te vinden. Deze weergave is accuraat en liegt dus niets voor.

shoplog1+1-2

Het Palette zelf voelt erg stevig aan en is aan de “zwaardere” kant, waardoor je er zeker van kan zijn dat het niet snel stuk gaat.  Verder is het dun en dus makkelijk op te bergen. Ook hier is er weer een gouden bedrukking. Aan de binnenkant is er een goede, grote spiegel en heb je je acht blushes.

shoplog1+1-4

Inhoud

De blushes van het HOT SPICE palette zijn allemaal meer “natuurlijk” en peachy qua ondertoon. Er zijn dus acht blushes in totaal in het palette, waarvan er twee gebruikt kunnen worden als highlighter.

De variatie binnen de kleuren is erg goed. Zo kan je kiezen voor zowel een warme, diepere blush, alsook voor een felle, roze in your face blush.

De pigmentatie van de blushes is crazily goed. Erg romig en zacht en gepigmenteerd en dat voor een goedkoop palette. Er is geen fallout als ik deze aanbreng met een borstel en ook wanneer ik ze swatch is er geen spoor van korreligheid te bekennen. De highlighters zou ik zelf nog gebruiken als een blush wanneer ik niet veel tijd heb of gewoon niet veel wil aanbrengen.

shoplog1+1-6

 

Eindoordeel

Ik ben alvast verliefd op dit palette. De pigmentatie is out of this worldZe zijn super romig en zacht van textuur én nog eens een erg mooie selectie kleuren!

Het palette kocht ik in de Di-Antwerpen (Carnot) en kostte me €10,49, omgerekend komt dat uit op €1,30 per blush wat goedkoper is dan Essence of Catrice.

 

Hebben jullie deze al eens geprobeerd? En wat vonden jullie ervan?

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

 

No Comments

Zeg het eens met woorden!