Mahara | events

Een zaal gevuld met geïnteresseerde mensen. Mensen met een open geest, kritische blikken en en harten gevuld met liefde. De manier waarop zij onze gastspreker ontvingen en met respect behandelden, zal me bijblijven.

Rana Dajani werd door Mahara uitgenodigd een lezing te komen geven over biologische evolutie in combinatie met islam. Velen geloven niet dat deze twee zaken samen kunnen gaan, maar zijzelf gelooft dit wel. Zij heeft dan ook uitgelegd waarom ze gelooft dat er een biologische evolutie bestaat én ook in de islam.
internationaal-event-01

Op de facebookpagina van Mahara, waar je tal van foto’s van de avond zal terugvinden. De avond werd ook opgenomen door Jef Janssen. De montage zal een van de weken gebeuren, maar daar zit nog geen haast achter (examenperiode gaat zowat in nu)

Dit evenement was ons laatste van het jaar 2016 en het laatste grote evenement voor de examens. Momenteel zit ik een goed jaar aangesloten bij Mahara en ik kan met trots zeggen dat we zoveel hebben gedaan en verwezenlijkt. Het ging allemaal heel snel en soms ook wat chaotisch, maar in the end kwam alles weer 100% goed en eindigde alles in schoonheid.

Bedankt aan het hele team van Mahara. Bedankt, om het beste team te zijn dat er bestaat. <3

15418342_1641861582780867_5623285936695818773_o

(Ik begin weer te bloggen trouwens, dus stay tuned!)

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

No Comments

Leave a Comment