Let’s do this! | 30-Day Challenge

Heel erg vaak zit ik verveeld met het feit dat ik me niet genoeg aan mijn blogschema hou. Ik heb een notitieboekje gekregen van Eva en daarin schreef ik al zoveel ideëen, mét data ernaast wanneer ik ze zou posten. Jammer genoeg ben ik zo’n kluns qua planning en vergeet ik het ook weer meteen dat ik eigenlijk feitelijk een artikel had moeten posten. Geen nood, redding is nabij!

Ik dacht goed na en kwam er ineens op om een 30-day challenge te doen waarbij je gedurende dertig dagen elke dag een artikel post over een bepaald onderwerp. Elke dag zal er een artikel komen dat eigenlijk een antwoord is op een van de vragen uit de lijst.

blog

Ik hoop dat dit me ertoe kan zetten elke dag te schrijven en er zo terug in te komen, want mijn inspiratie en motivatie zaten op een laag pitje door vanalles en nog wat.

I’m back! Allee ja, morgen dan toch 😀

 

Asalamoe’aleikoem

Dagdag! xxx

1 Comment

  • lucy ann 14 July 2017 at 07:21

    Fy0cBT you ave an amazing blog right here! would you wish to make some invite posts on my weblog?

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: