Lentekriebels | Spring tag

De lente is bijna weer in het land en dat zorgt voor erg mooie beelden natuurlijk. Hoewel de zon vandaag nog niet echt heeft geschenen, heb ik er toch erg veel zin in. Leuke frisse lentekleurtjes, daar gaat het helemaal om! Vandaag weer een goede, oude vragenlijst!

Ook wil ik eventjes stilstaan bij de mensen die betrokken raakten in de aanslagen van de afgelopen weken. Zowel in Turkije, Tunesië en hier in Brussel. Er zijn veel te veel onschuldige mensen omgekomen bij een enorm laffe daad en ik hoop dat de daders de zwaarste straf zullen krijgen die maar te krijgen valt. Zowel hier als in het hiernamaals (ik ben nu eenmaal een moslim en ik geloof dat iedereen zijn daden worden bestraft/beloond). Laten we niet tegen elkaar keren en laten we ervoor zorgen dat wíj de wereld een betere plek kunnen maken en dat wíj allemaal samen gaan in het leven en met wij bedoel ik niet wij de moslims, maar wij de mensheid!

Soit, vandaag ga ik voor de springtag! Nee ik ga niet springen, dat mag nog niet met mijn borst (ik zal daar één van de volgende dagen eens meer over vertrellen), maar ik ga eens wat vraagjes beantwoorden, want dat is al wel eventjes geleden!

 1. 1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
  “De lente, is weer in’t land. Zie je de bloemetjes aan de waterkant? Hey! Kijk daar vliegt een kanariepiet, tsjiep, tsjiep, tsjiep, ziiiiiingt het want de lente, is weer in’t land. Zie je de bloemetjes aan de waterkant? Hey! Kijk daar vliegt een kanariepiet, tsjiep, tsjiep, tsjiep………”

  Telkens ik aan de lente denk, moet ik automatisch aan dat liedje denken. Ik geloof dat ik het de eerste keer hoorde in de lagere school. We moesten het helemaal uit ons hoofd leren (wat moei-lijk toch 😮 ) en vervolgens een flash-mob in elkaar steken!

 2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
  Je kent die geur wel. Het is een standaardgeur. Zo van “Hey ik ga eventjes buitenstaan – snuift superhard de lucht op – aaaaah” Ik vermoed dat ik de geur niet kan beschrijven, maar het moet een mengeling zijn van de zon op mijn huid, de heerlijke geuren van pasgemaaid gras en de bloemetjes die in de bloei komen te staan!
 3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?Zoals jullie wel al weten, ben ik niet zo een fervent nagellakdraagster, maaaaaar als ik toch moet kiezen, dan ga ik voor de nagellak van Essence. Het is er één uit de Gel Polish serie (26- Brazil Jungle) en eentje van de Colour and Go (Roller Coaster.
  12842375_1543265975973762_1236017891_okopie
 4. Wat is je favoriete lente bloem?
  In de lente ben ik steevast verliefd op elke mogelijke bloesem die er maar bestaat. Zo mooi :’) MAar als het echt om bloemen dient te gaan, hou ik van Orchideeën. Mijn vriendinnetje Roxanne heeft me er ene gegeven toen ik in het ziekenhuis lag en let’s say that I’m in love with it! Dat schattig roze bloempje aan de linkerkant kreeg ik  van Inne en de bloemen vanachter heb ik zelf in elkaar gestoken met valse bloemen van de Action!

12873424_1543268395973520_868667109_okopie

 • Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
  Ik denk dat de trend van muntige en perzikkleurtjes me nog steeds aanspreken én dit jaar is het ook een trend om zo nude mogelijk door het leven te gaan en erg veel highlighter te gebruiken in het gezicht, wat het nog leuker maakt. Als ik er echt één trend moet uithalen, dan zullen het de leuke kleurtjes van dit seizoen wel zijn!
 • Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
  Mijn favoriete parfum is altijd al dezelfde geweest en dat zal het ook blijven. Het gaat om de Lancôme Trésor Midnight Rose en ik ben er na jaaaaaaren nog steeds even verliefd op 😀
  lancome-trc3a9sor-perfume01
 • Houd jij een lente schoonmaak?
  Eens het paasvakantie is, ga ik er helemaal voor. Ik heb nog heel wat dingen te verbeteren aan mijn kamer, dus dat zal dan ook moeten gebeuren. Mijn kleerkast zal aanzienlijk verkleinen en ik hoop binnenkort te gaan winkelen voor wat luchtere kledij!
 • Wat is je favoriete lente accessoire?
  Persoonlijk vind ik nude handtassen echt supermooi en ook van die caramelbruine handtassen horen bij mijn favorieten. Ik denk deze lente meer dan ooit zo een zak te zullen dragen. Ook verwacht ik dat ik zowat statement kettingen zal beginnen dragen in combinatie met een turban, alleen denk ik dat ik daar net nog niet zelfzeker genoeg voor ben.
 • Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?Heet de paasvakantie in Nederland echt de tulpenvakantie? Wauw zo schattig! Maar dus, ik zal zoals eerder vermeld mijn kamer onder handen nemen en heel wat moeten blokken, want na de vakantie is het alweer examentijd. Bloggen moet en zal blijven doorgaan, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken!
 • Omschrijf je favoriete lente outfit?
  Een jurkje, vest erover, kousenbroek met vlechtwerk (of een legging) en mijn hoofddoek of course. Dat is hetgeen ik het liefst draag in de lente! Of een broek die een mooie kleur heeft met een leuke top en een schattig vest erover.

 

Deze lente-tag stond op de website van Serena Verbon, beter bekend als Beautylab en ik vond het superleuk om de lente weer even in huis te halen! Eens ik de resultaten van mijn borstonderzoek heb, zal ik deze ook meedelen met jullie. Heb er erg veel vragen over gekregen en zal ze zeker en vast proberen beantwoorden! Bedankt voor jullie bezorgdheid en enorm lieve berichtjes!

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

No Comments

Leave a Comment