Lazy sunday Tag

Het is weer zondag en dat is de dag waarop we zoveel mogelijk niets doen, toch? Ik kwam deze tag tegen op Silvana’s blog en dacht dat hij perfect zou zijn om  in te vullen vandaag!

Voor ik met de tag begin eventjes melden dat ik net terug ben van een rommelmarkt en heb best wel leuke dingetjes gescoord. Twee handtassen en een aantal strips die ik las toen ik nog klein was.
Handbags
Vroege vogel of lui uitslapen?
Vroege vogel! Mijn broertjes en ouders zijn best wel luid in de ochtend, dus kan ik niet anders dan op te staan. We zijn ook het soort gezin dat altijd samen zal ontbijten als iedereen thuis is, dus vroeg it is!
Haar opgestoken of lekker los?
Een losse dot in mijn haar, tenzij ik eventjes weg moet (zoals vandaag) dan doe ik een bandana in mijn haar en mijn hoofddoek op!
 Pyjama, onesie, trainingspak of allerdaagse kleding?
ONESIE!Ik heb er eentje in luipaardprint, maar het is zo’n cute ding! Echt helemaal geweldig!
Koos make-uploos of perfect make-up?
Op zondag (ALS ik de deur uit ga) neem ik voor de verandering de tijd mezelf op te maken. Doordeweeks is er nooit tijd voor en op zondag mag er toch wel iets op! Maaaar veelal doe ik gewoon lekker niets op en geniet ik van elke minuut niets doen!
Momentje voor jezelf of druk programma?
Vrijwel altijd een momentje voor mijzelf. In het weekend ben ik altijd aan het bloggen, kijken naar films (vééééél films), check ik youtubekanalen en zoek ik naar nieuwe manieren mezelf wat meer bekend te maken. (sort of).
Boek lezen, film kijken, YouTube kanalen afstruinen of de hele dag hangen op bed?
Youtube, bed en films!
Check btw zeker eens het channel van mijn vriendin Dragana, daar vindt je video’s over series en films!
Dragana Movietag Tv geeks
Bellen, Facebooken, Whatsappen of Twitteren met vriendinnen?
Facebooken, what else! Instagrammen is ook iets wat ik frequent doe, check hier mijn instagram. Ook Snapchatten is geweldig op zondag, kan je de lelijkste selfies ever doorsturen en literally no one cares!

 

Uitgebreid avondeten of fastfood?
Alles wat de pot schaft. Soms iets wat ik supergraag eet like PIZZA! Maar meestal stoemp met worst of iets anders dat een goed boers gerecht is!
Hoe ziet jouw ideale zondag er uit?
Eens uitslapen tot 10 uur en echt alleen maar liggen in bed en films kijken aan de lopende band!
Vroeg of laat naar bed?
Best wel laat, ik probeer elke dag wat vroeger in bed te gaan liggen, maar zelfs dan val ik pas om 1 uur ‘s nachts in slaap. Zelfs als ik er om 22u in lig! Help me :'(
Ritmeloos leven, why !

 

Wow de vragen zijn al op? Ik hoopte dat er iets meer vragen waren, want het is al zo lang geleden dat ik nog eens een echte post heb geschreven, tss, stomme examens. Morgen zal er een artikel zijn met alle producten die ik afgelopen tijd heb gekocht en vanaf dan een review hier en daar. Ook wil ik een tutorial opnemen, let me know wat voor één!
Thanks for reading, ik hoop dat jullie het wat vonden!
Asalamoe3aleikoem;
Dagdag

3 Comments

 • Imth 14 September 2015 at 18:08

  Ik vind vooral die onderste tas leuk! 🙂

  Reply
  • Sarahmari.com 17 September 2015 at 13:13

   Jaaa!!! Ben echt superblij ermee en voor maar 20 CENT!!! Love it! 🙂

   Reply
 • hernameiseva 18 September 2015 at 23:05

  Dat lawaai in de ochtend herken ik zo hard! Hier loopt ook een lawaaierig broertje rond 😉

  Reply

Leave a Comment