Kiko Luscious Cream lipstick 510 review | Sarahmari

Tijdens de paasvakantie ging Maxine (mijn beste vriendin) naar Parijs met haar vriend . We zagen elkaar wekenlang niet meer terug, totdat we besloten PLL verder te zetten. Tussen twee afleveringen door zei ze plots: “Oh Sarah, ik heb nog iets voor jou!”. Natuurlijk ik mezelf verheugen op een klein en schattig souveniertje, dat ook kwam. Ze had namelijk een minieiffeltorensleutelhanger  voor me mee én een lippenstift van de Kiko!

Kiko is een winkel die we jammer genoeg hier in België niet hebben. Vorig schooljaar, met de eindejaarsreis, ben ik wel vier keer naar een Kiko geweest en telkens voor iets anders. Maxine dacht waarschijnlijk aan mij, zag een Kiko en kocht me een geweldig mooie lippenstif!

Allereerst komt de lippenstift in een matte, zwarte verpakking, die we wel gewoon zijn van Kiko. Dit doet alles er een beetje meer luxe uitzien vind ik. Vervolgens wanneer je de verpakking opent zie je een supermooie huls tevoorschijn komen. Zilver, holografisch en supercool. Zo omschrijf ik deze lipstickhuls.

huls

De lippenstift trek je er niet zo maar uit, nee , je moet de bovenkant induwen en dan klikt die er vanzelf uit. Wat bij mij natuurlijk weer een heel gedoe was toen ik hem testte!

output_Pagjij (1)

De lippenstiften komen in 25 kleuren en zouden hydraterend, anti-aging en versterkend zijn. De lippenstift smeert heerlijk uit, supergepigmenteerd en daar bovenop heb ik echt het gevoel dat het je lippen mooi “heelt” of toch in elk geval niet uitdroogt!

swatch

De kleur die ik kreeg was de 510 Sensual Red. Deze heeft een blauwere ondertoon, die je tanden er witter doet uitzien en de lippenstift geeft na verloop van tijd niet af. Na een uur of 5 zie je wel dat de kleur begint te vervagen en zou je het opnieuw kunnen aanbrengen indien dit je stoort.

De lippenstiften zijn mooi voor het oog, de lippen én de portemonnee, want voor één lipstick betaal je €6,90 in de Kiko. Deze is zoals ik al zei niet beschikbaar in België en Nederland maar wel in Frankrijk en Italië (voor zover ik weet).

Ik zou deze lippenstiften zeker en vast aanschaffen, wanneer mijn budget het toelaat (dan gaan we nog eens goed los!) Zeker en vast een aanrader!

DANKJEWEL MAXINETJE

EDIT: (mijn lippenstift is gesmolten door de zon die er bleek op te schijnen en nu is het een lelijke platte brij ;'( maar gelukkig doet die het nog goed genoeg 😀 )

kapoet

Hebben jullie deze al geprobeerd? Volg me op facebook en instagram!

Daag!

Asalamoe aleikoem

2 Comments

 • My Little Happiness 17 May 2015 at 11:54

  Prachtige kleur! Ik hoorde van een vriendinnetje dat ze er in Nederland nu een in Amstelveen hebben zitten!

  Reply
  • Sarahmari.com 17 May 2015 at 12:50

   ECHT? Nog steeds wel een hele afstand voor mij, maar een citytrip staat nu precies wel op mijn planning 😀 Thanks for letting me know 🙂

   Reply

Leave a Comment