Inglot oogschaduw envy

Youtubers gebruiken heel vaak heel wat producten die niet in België te verkrijgen zijn of producten die gewoon waaaaaay too expensive zijn. Ik besloot om toch maar eens te kijken op de Nederlandse website van inglot.nl en ben verliefd. 

Ik heb nog niets gekocht van dit merk, maar ben alvast op slag verliefd op de mooie Freedom Palettes. Deze kan je volledig zelf in elkaar flansen en volledig naar de hand zetten.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 22.45.58

Het mooie aan deze coole palettes is dat je een eigen kleurenschema kan opstellen én dat de oogschaduwpans magnetisch zijn. Je moet ze met het magneetje op de hoek van het deksel optillen en dan krijg je ze er erg gemakkelijk uit om ze te verwisselen als de schaduw op is. Hoe geweldig is dat niet?

Naast oogschaduw verkopen ze alles voor de professional, beginnende makeup artiest of voor iedereen die maar wat met makeup te maken wil hebben. Zo verkopen ze ook foundation, wimpers, toebehoren en een hele skincare reeks.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 22.43.08

Niet alleen kan je oogschaduw in de palettes laten zetten, ook kan je ervoor kiezen blush, lippenstift, lipgloss en concealer in pans toe te voegen aan je bestelling en op die manier heb je een eigen custom made palette!Ik googelde eens rond en zag zulke prachtige combinaties dat ik zelf ook absoluut een palette zal aanschaffen!

inglot palette blue eyes

Er zijn ook heel wat youtubers die dit merk gebruikten en nu heel wat palettes in hun bezit hebben. Zo mooi om naar te kijken 😮

Is er niemand die een paar honderd euro opzij heeft staan voor mij? 😀

Hebben jullie iets aangekocht van Inglot en wat vinden jullie ervan? Ik ben in elk geval verliefd op de oogschaduws!

Disclaimer: Ik ben in geen geval gesponsord door Inglot. ( I wish) De afbeeldingen gebruikt in deze blogpost behoren in geen geval tot mij toe en ik geef full credit aan de makers van de foto’s en video’s.

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

4 Comments

 • Mariska 9 March 2016 at 16:17

  Ze zijn echt super mooi zeg! Ik ga eerst een beginnen met sparen van Makup Geek shadows, die zijn ook echt zo mooi 😀

  Reply
  • Sarahmari.com 13 March 2016 at 11:13

   Inderdaad en sommige kleurtjes van Morphe zijn gewoon HET! Money, where you at tho!

   Reply
 • Farah 11 March 2016 at 16:14

  Ik ken het niet maar het magneettrucje ken ik wel. Ik heb het wel eens bij een ander make-up merk gezien, erg handig!

  Reply
  • Sarahmari.com 13 March 2016 at 11:13

   Inderdaad superhandig! Ik zal maar eens beginnen sparen 😀

   Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: