Iedere dag bloggen: mijn bevindingen

Zo de Blogchallenge liep gisteren af en ik moet zeggen dat ik heel wat heb geleerd over mezelf. Ik neem aan dat iedere dag vloggen nog een stapje verder zou gaan, maar ben toch al tevreden. Zo heb ik geleerd dat :

 • Iedere dag bloggen net zo leuk is als één keer per week te bloggen.
 • Ik het echt doe omdat ik het gráág doe.
 • weer een hele portie motivatie heb verder te gaan met mijn blog
 • Ik mezelf meer moet openstellen naar mijn naasten toe
 • Mensen je blog vaker voorbij zien komen en dus ook je naam zullen onthouden.
 • Hetgeen niet belangrijk is voor mij, misschien wel interessant is voor iemand anders
 • Ik de kans heb mensen dingen bij te leren en andersom.
 • Ik me niet meer ‘schaam’ om het feit dat ik blog, er zijn nu gelukkig heel wat mensen die ervan weten en die steunen me allemaal en vinden het leuk dat ik ook met youtube ben begonnen. Zij die belachelijk doen heb ik uit mijn leven geband. yeey!
 • Hoe meer ik schreef, hoe beter het ging
 • Ik hier nog wel wil mee voort blijven gaan!

Deze dingen heb ik alvast geleerd door dagelijks te gaan schrijven, maar deze lijst is zeker niet volledig.

Wat vonden jullie ervan dat ik afgelopen maand iedere dag een blogpost postte? En welke dingen willen jullie zien voorbijkomen?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

2 Comments

 • Kathleen 26 December 2015 at 15:56

  Ik heb je blogje inderdaad ontdekt doordat je dagelijks blogde en dus vaker verscheen in een aantal Facebook groepen rond bloggen. Dus yuy! En super dat je door het dagelijkse bloggen nog meer goesting hebt om verder te gaan! Ik kom hier zeker nog af en toe piepen om te kijken waar je mee bezig bent.

  Reply
  • Sarahmari.com 26 December 2015 at 23:50

   Oooh zo lief van je! Ik heb de smaak inderdaad nog harder te pakken, dus ga ik er voorlopig (tot het einde van de vakantie) mee verder iedere dag te bloggen en nadien weer een schema volgen 🙂

   Dankjewel! Ik denk dat ik me zo eens bezig zal houden met de jouwe, want die lijkt me erg interessant!

   Dikke kus!

   Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: