Herfst Tag

Aaaaaaah herfst. Wondermooie herfst. Misschien wat laat, maar vandaag besloot ik de herfsttag in te vullen. Deze werd vorig jaar ingevuld door Romina van daintyribbons, die aangeeft dat ze toch niet zo een grote fan is van de herfst. Let’s get into it!

Wat is er zo leuk aan de herfst?

Mooie bladeren die vallen op de grond. De zon waarvan de zonnestralen het contrast tussen de verschillende kleuren versterkt. De geur van natte grond en bovenal het besef dat de natuur enorm mooi kan zijn. Ook het feit dat het een tussenseizoen is. Zelf ben ik geen fan van de winter (die skippen we best zo snel mogelijk), maar mijn wonderschone herfst is echt wel het beste dat er bestaat. Je kan je weer gaan inpakken, gewoon weer binnen zitten zonder je schuldig te voelen. LOVE IT!

 

Favoriete herfstdrankje?

Als ik zou moeten kiezen, dan ga ik voor kaneelthee. Geen verse (heb ik overigens nog nooit gedronken/gemaakt), maar wel de kaneelthee van Pickwick. LOVE IT!

Favoriete geurkaars?

Dat is ongetwijfeld de geurkaars die ik om de zoveel weken ga halen  bij de Kruidvat. Het is van Spaas en heet Apple cinnamon. LOVE IT het is ongetwijfeld de perfecte herfst-wintergeur!

Deze foto is gemaakt door : Vanessa Blogt. Lees hier haar blogpost: http://www.vanessablogt.be/2016/10/kruidvat-shoplog-oktober-2016_10.html

Favoriete herfst lipstick?

Momenteel ben ik kinda obsessed met de kleur 020All that she wants van Catrice Ultimate stay Lipsticks. Het is een koele, paarse kleur dat toch nog iets “natuurlijker” staat dan de gemiddelde paarse lippenstift.
14996554_1626886287611730_1581834000_nGo to moisturizer?

Momenteel ben ik bezig met het opmaken van wat ik nog heb liggen. Ik gebruik momenteel de hydraterende creme van Cuticura voor de droge huid. Nothing special dus!

Go to oogschaduwkleur?

Zelf draag ik op een daily basis geen oogschaduw, maar als ik dat wel zou doen dan zou ik waarschijnlijk gaan voor een simpele bruin aangezette crease!

Favoriete muziek?

Mijn muzieksmaak verandert niet naargelang het seizoen, maar momenteel ben ik nog steeds bezig met het luisteren naar de playlist van Spotify: Afternoon Acoustic 

Favoriete herfst outfit?

Mensen die me kennen, weten dat ik écht simpel ben op vlak van kledij. Meestal draag ik gewoon een donkere broek, een licht vestje en dan een simpel t-shirt. Nothing too fancy.

Autumn treats?

CINNAMON ROLLS (van de starbucks welliswaaaaaar).

Favoriete plek?

Cuperus of de coffeelabs!

Wie houdt er nog zoveel van de herst?

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

No Comments

Leave a Comment