Hectische tijden

Héhé, eindelijk weer eens tijd gevonden om met een theetje aan de laptop te zitten en weer wat te schrijven. Hectische tijd is het zeker geweest. Heel wat dingen zijn er gebeurd en heel wat zaken aan het veranderen.Veel kan ik niet vertellen over wat er aan het veranderen is, maar ik kan j vertellen dat er leuke dingen gaan gebeuren in mijn leven.

Op school is het vooral druk geweest, waardoor ik mezelf geen tijd meer gunde. De enige momenten die ik voor mezelf nam, waren wanneer ik een video opnam voor op mijn kanaal. Verder heb ik niet veel tijd gehad en probeerde ik de ene deadline na de andere te halen.  Of dit lukte is een ander verhaal, maar volgens mij gaat het er vooral om dat je het probeert.

Dan ben ik ook erg hard bezig geweest met mijn fotografie. Zo heb ik mijn nicht haar trouw gefotografeerd bijna vijf weken geleden en heb ik haar boek ontworpen en meer dan 200 foto’s bewerkt. Zij vraagt, ik lever. Hopelijk is dit de kickstart van mijn carrière als fotograaf.

Het ontwerpen stond de laatste tijd niet meer bovenaan mijn lijstje door alle deadlines die achterna gejaagd dienden te worden. Wel deden we voor het vak Grafisch Design automatisch mee met een samenwerking  tussen de school en het kattenvoeding merk Friskies. Er werden uit heel de groep 25 mensen gekozen die verder gingen naar de volgende ronde, waaronder ikzelf. Dat ik bij de laatste 25 geraakte was een verrassing, maar zorgde wel voor heel wat meer prestatiedruk jammer genoeg. Ik deed het en ik deed het goed denk ik. (Hier zie je mijn ontwerpen)

einde-01 einde-02 einde-03 einde-04

Mijn blog heb ik wat verwaarloosd en daar ben ik niet trots op. Ik vond het erg leuk om te werken voor mijn blog, eventjes tijd te nemen voor mezelf, maar dat ging de laatste twee á drie weken bijna gewoon niet meer. Mijn kanaal probeer ik wekelijks nog onder handen te nemen en daar blijf ik me aan houden. Het is immers makkelijker voor mij om een video op te nemen en te monteren, dan het is om een artikel te schrijven en deze dan te posten.

Ik wil heel erg graag een Q&A gaan doen binnenkort over allerlei verschillende zaken, dus als jullie vragen hebben SHOOT!

Heel erg veel succes aan zij die examens hebben (ikzelf heb er volgende week) en ik schrijf zo snel mogelijk weer een artikel!

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

4 Comments

 • BeautySultana 17 January 2016 at 23:55

  Suuuper mooie look. En die wimpertjes zijn echt mooi en natuurlijk! Je kan echt mooi opmaken, Masha’Allah. ♡

  Reply
  • Sarahmari.com 1 February 2016 at 13:33

   Chokraaaaaan! Ik hou er ook echt van! Die wimpers zijn mijn favorietjes! <3

   Reply
 • Farah 6 February 2016 at 14:52

  Wat een mooie ontwerpen, leuk om iets over je opleiding te lezen. Je look is ook erg mooi geworden mashaa Allah!

  Reply
  • Sarahmari.com 6 February 2016 at 22:12

   Oooh dankjewel! Mijn opleiding is meestal erg overweldigend waardoor ik niet goed weet wat ik erover kan vertellen, maar ik doe mijn best. Dankjewel! <3

   Reply

Leave a Comment