Freebie: Ramadan kalender 2019

Ramadan is calling! De negende maand van het islamitische kalenderjaar staat weer voor de deur and you know what that means!
Yes indeed, ook dit jaar kom ik af met nieuwe ramadan tijdstabellen. Zodat je weet wanneer je eindelijk weer mag doen, wat gedurende 17u niet mocht en wanneer je kan bidden. De moslimexecutieve komen elk jaar met een kalender, maar die is telkens zo afschuwelijk lelijk en onoverzichtelijk. Daarom zette ik me er vorig jaar toe een iets mooiere te voorzien, voor zij die van aesthetics houden.

De kalender van 2018 paste ik gewoon aan, die van 2019 past goed bij de kalenders die ik verkocht eerder dit jaar.

TIP!

Bij de Action kan je magnetische printvellen kopen voor nog geen 2 euro. Print ze daarop af met een inkjet (normale printer) en plak ze tegen je koelkast, verwarming, en al wat magnetische krachten heeft.
Ik geef in mijn volgende blogpost graag meer uitleg over de hoe en de wat en de waarom van de ramadan, gezien het blijkbaar nog steeds onduidelijk is voor zij die er niet aan meedoen!

Asalamoe’aleikoem!

2 Reacties

 1. Ines zegt:

  Ramadan Kareem & thanks a lot, Sarah’tje!
  Ik hang alvast mijn – super fashion- kalender aan de koelkast.
  Inchallah, wordt deze maand gevuld met mooie momenten en zegeningen.

  Dikke knuf x

  1. OuaamariSarah zegt:

   Heeel graag gedaan lieve Ines!
   Moge onze vasten worden aanvaard en mooie momenten worden meegemaakt insha’allah.
   Love <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.