Lifestyle

Foto op canvas | Review

Wat heb je aan vakantiefoto’s als die toch maar op je gsm blijven staan en je ze nooit meer bovenhaalt (na ze op facebook gegooid te hebben). Eén van mijn favoriete vakantiefoto’s liet ik op een canvas printen en ik moet zeggen: I like it!

Een goed dik jaar geleden contacteerde de canvascompany.nl van fotocadeau.nl me in verband met een mogelijke samenwerking. Ik ging hier op in en ontving een maandje later mijn canvas met geprinte foto. Ik beloofde Leo zeker en vast een review te schrijven, maar toen hackte men mijn website en raakte ik nooit meer terug in mijn blogmood.

 Foto op canvas van CanvasCompany

Het canvas is 40x60cm groot, het frame is 2cm dik en werd binnen de drie dagen na het uploaden van mijn bestand verstuurd. Snelle service it is. Een canvas van dit formaat kost €43,95 (excl verzending).

Ook wilde ik niet te snel een mening geven over een product dat normaal gesproken enkele jaren zou moeten kunnen meegaan, dus laat me zeggen dat ik het zeker een deftige proefperiode heb gegeven.

Over het bedrijf

FotoCadeau is het hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken, zoals FotoOpHoutCanvasCompany en onze nieuwste merken WereldKaarten en AnimalPrintshop. Met al meer dan 13 jaar ervaring leveren wij hoge kwaliteit producten en hebben we inmiddels meerdere prijzen mogen ontvangen.
Wij zijn geen warenhuis dat overal een graantje van mee wil pikken om onze aandeelhouders tevreden te houden. Wij hebben een aantal specialistische websites op het gebied van de fotografie en we willen je een perfect fotoproduct leveren en je zo goed mogelijk van dienst zijn!
De specialisten achter FotoCadeau zijn te nuchter om te roepen dat we de beste zijn in dit vak, maar we durven wel te zeggen dat er geen betere is.

Wat vind ik ervan?

De canvas is zeker en vast van goede kwaliteit. Het is een stevig geheel en het doek zich goed strak rond het frame. Volgens mij zijn de kleuren niet vervaagd en de resolutie op het beeld is bijna even hoog als op een gewone foto (je ziet een hele lichte waas, maar dat kan zijn door het exporteren van een RAW naar JPG en dan nog eens het uploaden en het downloaden van het bedrijf hun kant (resolutie vliegt er langs alle kanten af).

Dat ik tevreden ben van dit product zal wellicht wel opvallen. Ik vermoed dat ik na het fotograferen van trouwfeesten of andere memorabele momenten zo’n canvas kan laten drukken en bijvoegen in het pakket. Dat is dan een leuk extraatje voor mijn klanten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.