Diversity Festival Antwerpen | Henna

Hoi, hoi, hoi! Het schoot me plots te binnen dat mijn artikelen niet gepubliceerd werden omwille van een ingewikkelde fout, maar hier ben  ik weer! Alles is opgelost en ik ben klaar er weer in te vliegen. Ik wil graag wat reclame maken voor een topevenement dit weekend en jullie MOETEN komen!

Het evenement is ontstaan vanuit de gedachte dat discriminatie en racisme slecht zijn en samenhorigheid en diversiteit hand in hand gaan met elkaar. Er wordt een groot feest gegeven waarbij je afkomst, religie, geaardheid en noem maar op; niet van belang zijn.

Iedereen kan met elkaar omgaan, dus waarom doen we dat niet ineens?

13123187_805214049612991_7216805234287261141_o

Deze zondag (15 mei) is het weer zover. Er zal worden gegeten, gedanst, gefeest én – het beste moet nog komen- je kan henna laten zetten door MIJ! Yesh, door mij! Samen met Miray henna zal ik aanwezig zijn om iedereen te voorzien van mooie hennatekeningetjes. Hieronder vind je alvast de link naar de aftermovie van vorig jaar.

Vorig jaar was een megagroot succes, dus laat het dit jaar nog wat groter worden!

Meer informatie vinden jullie op de facebookpagina van Diversity en op het evenement dat werd aangemaakt.

Ik zie jullie zondag!

Dikke kus

asalamoe aleikoem

 

No Comments

Leave a Comment