Dekbeddiscounter | Review

Slapen is iets dat iedereen graag doet. Lekker warm ingedommeld in je bed wegdromen van alles dat je graag wilt. Alle dromen komen uit, wanneer je aan het slapen bent. Oke whatevs, dekbeddiscounter mailde mij met de vraag of ik graag een dekbed wilde uittesten. Zo gezegd zo gedaan. Ik koos een dekbed uit en ontving hem een dag later aan de deur.

Over Dekbeddiscounter.nl

Dit staat er op de website te lezen:

dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed.

Uitgerust wakker worden is erg belangrijk en daarom bieden wij verschillende zachte materialen aan zoals onder andere katoen, microvezel, satijn en flanel.

Wij onderscheiden onszelf met de beste service, snelle levering, veilig en achteraf betalen en een gratis voucher bij iedere bestelling. Daarnaast ook gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.

Dekbed Rosanne

Het denkbed dat ik wilde uitkiezen moest mooi en tijdloos zijn, maar ook bij mij als persoon passen. Het probleem is dat ik zo all over the place kan zijn, dat ik nooit meteen tevreden ben als het daarover gaat. Na wat zoeken kwam ik terecht op het dekbed dat Rosanne heet.Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek

Wat me het meest aantrekt zijn de mooie zachte kleuren en de bloemen die erop staan. Het design is echt erg mooi en zag perfect uit voor mijn kleurrijke slaapkamer.

Het kwam de dag nadien aan en ik kreeg ook al meteen een couponcode (die reeds gebruikt werd door iemand anders). Mama nam hem aan, aangezien ik maar weer eens niet thuis was op het moment van de levering.

Prijs-kwaliteit

De prijzen voor de dekbedovertrekken kunnen variëren van 40 tot de 100 euro, wat best wel een hoop geld is, maar er zijn dan ook altijd goede kortingen te vinden op de website. Er is ook altijd een outlet categorie waar je goedkopere dekbedden kan vinden.

De kwaliteit van het dekbedovertrek is zeker één van de bovenste plank. Na een aantal nachten te hebben geslapen met dit overtrek, kan ik besluiten dat het  lekker zacht aanvoelt en makkelijk over je eigen dekbed geraakt. Er hing wel eerst een typisch luchtje aan, maar dat verdween al snel.

Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek

Het enige minpuntje aan dit dekbed: De opening onderaan, daar waar je je dekbed in stopt, heeft geen sluiting (hetzij knopjes of een rits), wat ik persoonlijk altijd veel fijner vind dan gewoon een groot gat. Ook het feit dat daar draadjes loszaten (no big deal), vond ik wat jammer.

Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrekRosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek

 Conclusie

De service was ideaal, de kwaliteit was goed en de prijs is oke.Heb je nood aan een nieuw dekbed en je wilt een koopje slaan? Dan ben je bij Dekbeddiscounter aan het juiste adres.

Rosanne Dekbeddiscounter dekbedovertrek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote dank aan Dekbeddiscounter. Ben enorm blij met de producten en heb reeds wat mensen kunnen overtuigen die even blij zijn als ik.

Check ook eens mijn instagram en facebook en youtube.

Dikke kus

Asalamoe’aleikoem

No Comments

Leave a Comment