Day 27: Vroegste herinnering

Mijn vroegste herinneringen zijn niet allemaal even leuk, maar toch heb ik er eentje die eruit springt.

Zo herinner ik me nog dat we erg veel naar pretparken gingen met mijn oudste oom, dat ik naar leuke feestjes van mijn vriendjes en vriendinnetjes ging en dat ik op school een leuke vriendin had.

Mijn vroegste herinnering is moeilijk op te roepen, alles loopt altijd maar door elkaar als een grote vlek en je weet niet wat wanneer begon.

Maar ik herinner me dat ik in de kleuterschool een vriend had die Sam heette en dat we onafscheidelijk waren. Sam en ik waren beste vrienden en ik herinner me vage momenten van ons, maar heb nog een scherpe herinnering van zijn verjaardagsfeestje.

Het huis waarin ze woonden was superleuk ingericht (net zoals ik mijn huis zou inrichten) en er waren leuke dingen te vinden.

Tijdens zijn feestje aten we een taart, speelden we spelletjes en bleef ik tot het laatste moment vooraleer mama me kwam ophalen. Ik moet telkens weer terugdenken aan dit moment.

 

Ook denk ik vaak terug aan een vreemd oogcontact dat ik heb gehad met mijn kleuterjuf in de kleuterklas. Juf Soumya was het en op de een of andere manier moest ik mij verantwoorden voor iets waar ik nu geen weet meer van heb en ze wilde maar niet geloven, met als gevolg dat haar hazelbruine ogen nog steeds op mijn netvlies gebrand staan.

Nogmaals, herinneringen zijn moeilijk op te roepen en dit zijn er twee van.

Welke herinneringen hebben jullie van vroeger?
Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?
Asalamoe aleikoem
Dag dag

 

1 Comment

  • suba me 14 July 2017 at 07:05

    bO9AvH you may have a terrific weblog right here! would you prefer to make some invite posts on my weblog?

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: