DAG 8: 15 favoriete zaken

Bijna een derde van de challenge afgerond, geeft toch wel een soort van voldoening. Iedereen heeft wel een aantal dingen die hij/zij supergraag heeft, doet en ziet en zo heb ik ook de mijne. Vandaag deel ik welke 15 dingen ik geobsedeerd door ben!

blog

 1. Thee
  ‘s Avonds met een kaarsje, fairylights, dekentje en de laptop in mijn fat boy (zitzak), oortjes in en een bekertje thee binnen mijn bereik. Absolute ontspanning.
 2. Series
  Ik ben een fanaat als het op series aankomt. Ik kan wel tot drie uur in de morgen/nacht naar series blijven kijken en blijven kijken en blijven kijken om toch maar die ene aflevering er tussen te persen.
 3. Fotografie
  Ik HOU van fotograferen en wil hier echt erg graag mijn job van maken. Ondertussen heb ik twee trouwfeesten achter de rug, heel wat modellen ( vriendinnen) en ook nog wat random momenten achter de rug en ik ben er zeker van. Ik wil hierin verder!
 4. Films
  Net zoals ik graag naar series kijk, kijk ik het liefst naar één film per dag.
 5. Youtube
  Geen dag gaat voorbij zonder dat ik naar een youtuber kijk, want zonder kan ik zeker en vast niet. Sinds een aantal jaar volg ik een paar youtubers en ben ik toch wel verkocht aan het hele gebeuren. (Ja ja, ben ook bezig op youtube!)
 6. Facebook
  (wie zit er nu niet een hele dag te scrollen door zijn/haar newsfeed in de hoop iets te lezen/zien dat interessanter is ons eigen leven op dat moment)
 7. Kaarsen
  Ik ben in LOVE met kaarsen. Geen avond gaat aan me voorbij zonder dat er een kaarsje is aangestoken. Heb ik geen geurkaarsen meer? Dan gebruik ik mijn theelichtjes om toch nog een warm en gezellig gevoel te hebben.
 8. Muziek
  Niet hoofdzakelijk muziek, maar ook anasheed en spoken word hoor ik erg graag. Ik kan zowat niet zonder.
 9. Dans
  Dans maakt uit van mijn dagelijks leven. Vroeger wilde ik altijd graag gaan dansen (modern en ballet), maar toen was er het budget niet voor. Dit haal ik in door in mijn kamer te staan dansen alsof het echt is.
 10. Ontwerp
  Duh! Ik studeer niet voor niets aan de AP Hogeschool in de Bachelor Grafische en digitale media!
 11. Knutselen
  De hoofdreden voor het ontstaan van mijn tweede, engelstalige blog is dat ik erg graag knutsel en creatief bezig ben.
 12. Vriendinnen
  Tijd geven aan mijn girls is natuurlijk noodzakelijk, zonder hen ben ik niet dezelfde.
 13. Eten
  hihihi
 14. Koffie(klets)
  Met mate natuurlijk en de klets het liefst niet over andere mensen, maar gewoon algemene dagdagelijkse situaties. Geroddel heb ik van niemand niet nodig!
 15. Dekentjes
  Ik herhaal: ” ‘s Avonds met een kaarsje, fairylights, dekentje en de laptop in mijn fat boy (zitzak), oortjes in en een bekertje thee binnen mijn bereik. Absolute ontspanning.”

Zo, dag acht is ook weer achter de rug. Soubhanallah, wat gaat de tijd toch zo snel vooruit! Ik geloof dat woensdag de betekenis van mijn blognaam zal worden beschreven. Ik volg de volgorde van de vragen niet meer, omdat ze niet altijd overeenkomen met mijn dagplanning.

Volg me op instagram en op facebook en tot morgen!

Asalamoe’aleikoem

Dag dag

No Comments

Leave a Comment