DAG 7: Schoonheid

Vandaag de dag is het moeilijker geworden om van jezelf te vinden dat je mooi bent en het dan ook te laten zien en weten aan anderen. Wanneer je iemand vertelt dat je jezelf mooi vindt, krijg je ongetwijfeld te maken met mensen die vinden dat je omhooggevallen bent, die vinden dat je een narsist bent en die vinden dat je een te hoge dunk van jezelf hebt. 

blog

Tanden

Vreemd om mee te beginnen? Wel nee, mijn tanden zijn mijn favoriete deel van mijn lichaam. Ze zijn van nature recht en zijn altijd wat witter dan de normale doorsnee tand. Hoe dat komt? Have no idea! Goed poetsen!

Haar

Natuurlijk laat ik jullie geen foto van mijn haar zien, maar toch ben ik er erg trots op. Ik heb lang, donker half-stijl haar dat gewoon op een natuurlijke manier valt. Ik doe er niet veel aan en wanneer mensen mij vragen hoe ik mijn haar zo doe antwoord ik meestal naast de vraag en probeer ik de aandacht van mijn haar af te houden.

Benen

Doordat ik vroeger erg veel liep en veel voetbalde, zijn mijn benen nog steeds stevig en vrij slank tegenover de rest van mijn lichaam. Dagelijks doe ik nog beenoefeningetjes voor zover dat kan en deze helpen effectief. Fietsen heeft me ook geholpen mijn kuiten en benen stevig te houden, dus als ik ergens heen moet ga ik meestal wel op de fiets!

Gezicht

Over mijn gezicht ben ik niet altijd even tevreden door mijn hirsutisme, maar al bij al heb ik niet te klagen. Ik vind het helemaal geweldig dat ik niets aankom in mijn gezicht en dat dit ook nooit zo geweest is. Ik heb natuurlijke hollows in my cheeks, wat eigenlijk de holte is van je oor naar je mondhoek toe. Veel mensen hebben deze holte niet, maar ik van nature wel. Contouren is vaak dus niet eens nodig omdat ik het al heb.

Ook aan mijn gezicht ben ik blij dat ik geen last heb van Acne of al te erge verkleuringen. Hamdoelilah, eigenlijk hoor ik niet te klagen!

Dit was het alweer, morgen deel ik mijn vijftien favoriete zaken!

Volg me op instagram en op facebook en tot morgen!

Asalamoe’aleikoem

Dag dag

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: