DAG 5: 10 liedjes waar ik van hou

Tien liedjes kiezen uit een heleboel opties is veel moeilijker dan verwacht. Zo heb ik een aantal liedjes in mijn favorieten die ik niet perse goed vind, maar wel goed genoeg vind om in ene playlist te hebben staan. Op mijn gsm heb ik een playlist met de 25 meest afgespeelde liedjes. Hier volgen de eerste tien:

  1.  Barfuß am Klavier – Annenmaykantereit
  2. Nicht Nichts – Annenmaykantereit
  3. Oft Gefragt – Annenmaykantereit
  4. Chandelier – Sia
  5. Elastic Heart – Sia
  6. Best For Last – Adele
  7. Fire and Rain – Birdy
  8. I look I look I Look I see – Cat Stevens
  9. Cries de Bosnie – Silence des mosques
  10. UR Cool – Saara

Dit zijn ze dan. Mijn tien meest afgespeelde en favoriete liedjes. Zoals je ziet zitten er twee bij die niet echt bij de categorie liedjes horen volgens velen, maar deze zitten erbij omdat ze nasheed zijn. Ik vind het in elk geval altijd leuk om te horen en dat is wat telt!

Volg me op instagram en op facebook en tot morgen!

Asalamoe’aleikoem

Dag dag

No Comments

Leave a Comment