Dag 30: My pet hates

Pet hates heeft ogenschijnlijk te maken met huisdieren, vandaar dat ik overwoog deze dag te schrappen. Na wat opzoek blijkt dat het daar niets mee te maken heeft. My pet hates is eigenlijk een soort van uitspraak die in het Engels gebruikt wordt in Groot Brittanië. In de VS wordt de hate vervangen door Peeves. Het betekent eigenlijk wat je grootste irritaties zijn, waar je je zo hard aan kan ergeren en wat je extreem onuitstaanbaar vindt.

Ik lijst hieronder de mijne op:

 • Mensen die mij in de war brengen over opdrachten
 • Mensen die in discussie treden over onderwerpen waar ze niet zoveel over weten
 • Wanneer mijn gsm helemaal plat (batterij leeg) is en ik mama nog moet bellen/laten weten wanneer ik thuis kom
 • Spotify reclames wanneer je net in de goede mood bent, UGH
 • Thee maken, vergeten dat je thee hebt en na drie uur herinneren dat je deze hebt. Natuurlijk is je thee dan ijskoud 🙁
 • Tubes Acryl verf proberen openen, maar niet kunnen want de verf aan de dop is hard geworden AAAARGH
 • Wanneer ik een douche wil nemen en mijn broertjes besluiten de boel te boycotten
 • Rechtstaan en mijn oortjes nog in hebben
 • Wanneer Illustrator plots crasht net voor je het wil opslaan, why oh why !
 • Dat het uren duurt om 12 seconden te animeren 🙁
 •  Duimspijkers die verdwijnen als je ze nodig hebt en er nadien dan instappen
 • Op de playknop van je laptop drukken en iTunes starten in plaats van Spotify
 • Fotograferen en dan eraan denken dat je je kaartjes thuis vergeten bent
 • Lectoren die last-minute besluiten een extra opdracht te geven

 

Ik denk dat het zo welletjes is geweest. Ik zou kunnen blijven doorgaan over de minuscule irritaties van me, maar daar doe ik niet aan mee. Aan elke irritatie zit er iets goeds, dus laten we daarop focussen!

Waar kunnen jullie je mateloos aan irriteren? 

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem
Dag dag

No Comments

Leave a Comment