Dag 26: Makeup tasje

Holaa dag 26 is daar, wat betekent dat ik nog maar vijf dagen iedere dag moet schrijven. Wat best wel jammer is op zich, want heb het toch wel leuk gevonden er iedere dag voor te gaan. Wie weet besluit ik toch elke dag te bloggen en vloggen en youtuben. Vandaag een mededeling over de inhoud van mijn make-up tasje!

Leeg en onbestaande, dat is wat het is. Let me explain:

Ik draag niet iedere dag make up als ik ergens heen ga of gewoon thuis blijf. Ik vind het geweldig om mee te spelen, maar heb er stomweg geen tijd voor en ook vind ik niet dat ik dit op hoef te doen iedere  dag. Ieder zijn ding, ik lig liever wat langer in bed ‘s morgens.

Eerder schreef ik al een blogpost over waarom ik geen makeup draag. Deze blogpost werd gelukkig erg goed opgenomen door anderen.

Mijn makeuptasje ziet er dus leeg uit en is onbestaande. Ik heb een tasje van Essence gekocht een lange tijd geleden met de gedachte dat deze van pas zou komen eens ik make up begin te dragen, maar heb deze tot nu toe niet kunnen gebruiken.

Ik draag tegenwoordig wel af en toe een beetje lippenstift over mijn lippenbalsem en concealer onder mijn ogen voor een frissere uitstraling. Af en toe eens wat bronzer als ik er tijd voor heb en dat is het. Dat is alles.

Wat zou ik zelfs moeten stoppen in een makeupbag als ik niets gebruik? Is dit dan niet extra gewicht? Als ik een lippenstift of concealer gebruik, gaat deze los in mijn handtas of rugzak, jups lekker ghetto.

Wat hebben jullie in jullie makeup tasjes zitten?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?
Asalamoe aleikoem
Dag dag

No Comments

Leave a Comment