Dag 24: Bucket List

Reisje rond de wereld of eerder emigreren naar een ander land? Gaan we die-hard  werken aan dat droomlichaam of eerder onszelf volproppen en voedselliefhebber worden/blijven. Mijn bucketlist is nog onbestaande, maar daar komt snel verandering in.

Ik heb na mijn examenperiode namelijk acht weken tijd om mijn hoofd te breken over van alles en nog wat. Zo plan ik te werken aan mijn blog en youtubekanaal, al mijn doktersafspraken, ziekenhuisbezoekjes, operaties en behandelingen te doen tijdens deze periode. Zo wil ik ook voor mezelf een lijst van dingen opstellen die ik erg graag wil doen, een bucketlist.

Deze bucketlist hoop ik erg mooi vorm te geven en trots op te zijn. Er zijn al een aantal dingen waarvan ik zeker weet dat ik het wil doen, maar vooral veel dingen waarvan ik denk: “ik wil het, maar wil het niet”. Mijn vreemde hersenen die me spinnen tot het niet meer kan.

Een reis rond de wereld, nieuwe mensen leren kennen, een dansles, marathon, verhuizen naar een ander land voor een paar jaar. Allemaal zaken die ik dolgraag zou willen doen, maar nog geen geld voor heb. Ik kan alleen maar respect hebben voor zij die erin slagen te gaan voor hun wilde dromen!

Welke dingen willen jullie nog graag doen voor jullie té oud zijn?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

 

No Comments

Leave a Comment