Dag 23: inhoud van mijn handtas

Zakdoekjes, lippenstiftjes, lippenbalsems, makeup, los geld, watjes, ontsmettingsgel, muntjes, kauwgom, portemonnee, kassabonnetjes,… Allemaal dingen die mensen in hun handtas gepropt hebben zitten. 

Maar bij mij niet hoor. Ik gebruikte vandaag mijn handtas maar weer eens en heb er nog niets uitgehaald. Ik zal eens tonen wat er in zit:

IMG_5985

Deze handtas kocht ik in de C&A en was te koop aan €19,95. Het is een mooie, neutrale en leuke handtas die net groot, zoniet té groot is voor alles wat je nodig kan hebben.

IMG_5986

Zo ziet de inhoud eruit, veel voller lijkt het dan het eigenlijk is.

IMG_5988

De inhoud van mijn tas:

– Bean boozled jelly beans: deze zijn voor binnenkort met Dragana!

– Notitieboekje van de Action die mij toch wel min of meer motiveert te gaan voor mijn dromen!

– Portemonnee van Paul’s Boutique die mama me cadeau heeft gedaan, I love it!

– Twee pakjes Jawbreakers die ik voor mijn broertjes kocht in de AH

– Twee verschillende lipproducten en het enige van makeup dat ik meeneem. Ik ging voor het eerst de deur uit met lippenstift vandaag en voelde me beter dan ooit. Deze lippenstift is nr 12 Blush My Lips van Essence. De lippenbalsem is de Maybelline Babylips Cherry Me

-Mijn Dextro druivensuiker, omdat ik me soms extreem duizelig voel en mijn beste vriendin ook al veel te vaak bijna flauwviel of echt gewoon weg was. Dus heb ik deze altijd bij om het te voorkomen.

– Mijn oortjes, of course

– mijn sleutel

Dat is hetgeen er in mijn handtas zit. Dit is echt al veel voor mij. als het echt moet dan gebruik ik een tas anders niet. Meestal ben ik oke met mijn pas en bankkaart in mijn Buzzypass en deze gewoon in de jaszak. Tadaaa, maar dus als ik me fancy voel, heb ik dit meestal wel mee.

 

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: