Dag 21: Mijn collecties

Iedereen heeft wel iets dat hij/zij verzamelt. Ook ik verzamel een aantal dingen, niet perse echte verzamelstukken, maar toch heb ik een mooie collectie thuis liggen.

 1. Makeup
  Ik denk dat een aantal mensen zich kunnen herkennen in mijn situatie, terwijl er heel wat zijn die dit absoluut nog nooit gehad hebben. Telkens ik in de Kruidvat kom, een parfumerie of eender welke andere plaats waar makeup wordt verdeeld kan ik het niet laten iets nieuws te kopen.

  Toen ik in Marokko was heb ik 95% van mijn makeup (toen nog echt een vrij kleine collectie) weggegeven aan een vriendin daar die zelf niet genoeg geld had om duurdere makeup te kopen. Bovendien hebben ze in Marokko niet echt topmerken en slechts één winkeltje in dat dorp waar er echt makeup verkocht wordt. Deze wordt dan geïmporteerd vanuit Duitsland en verkocht aan het dubbele van de prijs. De L’Oréal Magic Lumi bijvoorbeeld kost daar een goede 36 euro. Jep, dubbele van de verkoopsprijs hier in België.

  My little makeup space 🙂 #makeup #storage #brushes #love

  A post shared by Sarahmari (@creativitycove) on

  Mijn collectie nu is enorm gegroeid en daar schaam ik me soms ook wel voor. Anderzijds is het iets wat ik veel en graag gebruik en doe, dus dat maakt het ietsje meer acceptabel, toch?

 2. Knutselgerief
  Ik kan niet beginnen en beschrijven hoeveel verfsoorten, penselen, pastelkrijt, potloden, papier en inkten ik heb. Plus al het materiaal die daarbij in combinatie dienen gebruikt te worden. Maar daar schaam ik me minder voor omdat ik dit toch al een aantal jaar collecteer en altijd wel gebruik, yeeey. Ik heb mijn schilderspalet nu aan mijn muur gehangen en telkens ik deze gebruik is er een nieuw teken van leven op. Geweldig als extraatje in mijn kamer, love it!

Ik denk dat dat de twee dingen zijn die het grootst zijn qua collectie in mijn kamer. Binnenkort zal ik zeker een video maken waarin ik jullie mijn collectie laat zijn, maar deze dien ik eerst eventjes wat op te schonen!

Waar zijn jullie zoal verslaafd aan en wat verzamelen jullie?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

No Comments

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: