Dag 20: Sarahmari’s schooldag

Triiiiiiiing. Ugh maandag. Kwart voor zeven. Vermoeid klop ik op die stomme wekker – die er wel erg mooi uitziet –draai ik me om en probeer ik nog een paar minuutjes te blijven liggen. Gelukkig heb ik dit al voorzien en gaat na drie minuten ook mijn gsm af, met dat irritant geluid. Vier keer tikken op het scherm en dan gaat de volgende af en de volgende. Vijf wekkers om het kwartier om te garanderen dat ik toch op zou staan.

Vervolgens kijk ik naar hoe laat het is, schrik ik en maak ik me supersnel klaar, was ik me, bid ik, prop ik mijn laptop snel in mijn APBC zak en snel ik me naar beneden. Na een kwartier sinds het wakker worden, loop ik mijn schoenen in, strik ik ze en wil ik zo snel mogelijk vertrekken om mijn bus van half acht te halen. Ik gooi nog een appel en mandarijntje in mijn zak en dan ben ik weg.

Natuurlijk heb ik de bus op het nippertje gehaald en ben ik 25 tot 40 minuten onderweg, afhankelijk van het verkeer op dat moment. Ik stap af en zet me even in de refter met een koffie of niets al wachtend op mijn vrienden.

De les zal weer ongelooflijk ‘interessant’ zijn en zal weer niet veel kunnen horen door de zachte stem in zo’n groot lokaal en dan maar andere dingen zitten doen.

Vervolgens hebben we wellicht een half uurtje pauze waarin we weer even in de refter gaan zitten, eten om dan weer naar de volgende les Frans te vertrekken. Ook hier weer anderhalf uurtje hard zijn en op de tandjes bijten tot het gedaan is.

Dan is het normaal gezien gedaan voor ons, maar onze lieve leerkracht van colormanagement heeft ons de toestemming gegeven om tijdens de middag, tijdens haar les, onze taken te mogen gaan maken.

Tegen dat we klaar zullen zijn is het waarschijnlijk al drie uur, neem ik de bus naar huis en kom ik thuis aan om vier uur. Ik lig eventjes, denk na over nieuwe dingen voor mijn blog/youtube en ga dan aan het werk voor school. Mama zal me roepen om de tafel te dekken en dan zal de tijd gevlogen zijn.

Zeven uur ‘s avonds maak ik even tijd vrij voor mijn blogpost en werk ik verder aan mijn schoolwerk, want dat is heel wat.

Om tien of elf uur geef ik het op, binge-watch ik youtubers of  series / films tot een uur of één en ga ik slapen om dit de dag nadien weer te herhalen.

Een dag uit het leven van Sarahmari, yeey. Hoe ziet die van jullie eruit?

Volgen jullie  me ineens op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

1 Comment

  • jake jilennanal 14 July 2017 at 05:13

    beOMUm I think this is a real great article.Really thank you! Want more.

    Reply

Zeg het eens met woorden!

%d bloggers like this: