Dag 18: Must-Follow Blogs

Al sinds enkele jaren ben ik grote fan van een aantal blogs en haal ik er dan ook inspiratie uit. Ik ging op zoek naar de vijf blogs die ik niet links kan laten liggen en deel deze dan ook met jullie.

 1. Reporting for beauty
  Natuurlijk kan ik deze niet links laten liggen en moet ik het op de eerste plaats zetten. Raya is een vriendin van me die in het Engels blogt over fashion en beauty en haar blog is echt een pareltje!
  https://www.instagram.com/p/9Bciv7EqKd/
 2. Kim ter Stege
  Kim is een Nederlandse blogster die (bijna) dagelijks schrijft op haar blog. Ik vind ze fantastisch omdat ze altijd zichzelf blijft en een erg lieve uitstraling heeft. Ze maakt ook youtubevideo’s in het Nederlands én Engels.
  https://www.youtube.com/watch?v=LwZoYGYTaXo
 3. Beautylab
  Serena Verbon is al enkele jaren bezig met het uitbouwen van haar blog en is een enorme inspiratie voor vele bloggers. Ze is zichzelf en gaat er voor. Wat ze post is altijd interessant en nooit verveel ik me als ik naar haar youtube aan het kijken ben. Vroeger leerde ik de basics van haar en Beautygloss en wilde ik net zo zijn als hen.
  https://www.youtube.com/watch?v=mdrxDkntycQ
 4. Beautygloss
  Zoals eerder vernoemd net zoals Serena is Mascha een Nederlandse blogger/youtuber die over beauty spreekt/schrijft. Ze is erg echt en ook haar blog is uitgegroeid tot een erg grote blog doorheen de jaren.
  https://www.youtube.com/watch?v=B_sszRWmweQ
 5. Teske
  Ook weer een Nederlandse blogster die ik heb leren kennen via Mert, haar vriendje die zelf een youtubechannel heeft en altijd grappige dingen post. Teske heeft ook een youtubechannel en post ook erg vaak en erg veel. Ze heeft een song en deze is best wel mooi.
  https://www.youtube.com/watch?v=1j-KHeCD-Xg

Welke blogs lezen jullie graag? Ohja ik heb een nieuwe video online staan!Laat het me weten in de comment section en volg me vooral op facebook en instagram en abonneren jullie ineens op mijn kanaal?

Asalamoe aleikoem

Dag dag

 

 

No Comments

Leave a Comment